Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Συνεχίζει στη Σεντ Ετιέν ο Μολό!!

Αυξάνονται οι πιθανότητες επέκτασης του δανεισμού του Γιοχάν Μολό στη Σεντ Ετιέν από τη Νανσί, αν και ο ποδοσφαιριστής έχει ζητήσει αναπροσαρμογή στις ετήσιες αποδοχές του.

Συνεχίζει στη Σεντ Ετιέν ο Μολό
Αποκτήθηκε από τη Νανσί το 2012 και αγωνίστηκε σε 15 αγώνες, σημειώνοντας 3 γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε δανεικός στη Σεντ Ετιέν, όπου έχει αγωνιστεί σε ένα μόλις παιχνίδι, πετυχαίνοντας και γκολ. Παρά τη μικρή συμμετοχή του, όμως, ο Γιοχάν Μολό ενδέχεται να συνεχίσει να αγωνίζεται στους «πράσινους», αφού η διοίκηση της ομάδας έχει κάνει τις πρώτες επαφές με αυτή της Νανσί, προκειμένου να επεκταθεί ο δανεισμός του.

«Αγκάθι» στην αναμενόμενη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους αποτελεί η απαίτηση του Μολό να αυξηθούν οι ετήσιες αποδοχές του. Οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα δεχτούν αυτή την αύξηση και σε ποιο ποσοστό η κάθε μία θα την καλύψει.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, η επέκταση του δανεισμού του Μολό για ακόμα μία χρονιά πρέπει να θεωρείται βέβαιη, αφού ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Σεντ Ετιέν και να μην επιστρέψει στη Νανσί, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: