Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τα είπαν σε έντονο ύφος μέσω Twitter!!

Έντονο διάλογο στο Twitter είχε ο Χουάν Χεζούς με έναν οπαδό της Ίντερ, στον οποίο φάνηκε η ανάγκη των παικτών του Αντρέα Στραματσόνι για στήριξη και όχι για κριτική.

Τα είπαν σε έντονο ύφος μέσω Twitter
Η χρονιά της Ίντερ μπορεί να θεωρηθεί από τους φίλους της αποτυχημένη, αφού ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει χαθεί. Μπορεί, όμως, να εξελιχθεί σε καταστροφική, αν χαθεί και το εισιτήριο που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου. Για το λόγο αυτό οι οπαδοί των «νερατζούρι», εκφράζουν την αγανάκτησή τους προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους με κάθε τρόπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η στιχομυθία ανάμεσα στον Χουάν Χεζούς και έναν οπαδό της Ίντερ, μέσω Twitter, στην οποία φαίνεται η απογοήτευση των οπαδών, αλλά και η ανάγκη των παικτών.

-Πηγαίνετε να δουλέψετε πιο σκληρά στην προπόνηση και φροντίστε να δίνετε τα πάντα στο γήπεδο. Πολλές φορές μοιάζετε σαν να κάνετε αγγαρεία, έγραψε ο οπαδός.

-Εσύ κοίτα να συμπεριφέρεσαι ως οπαδός και άσε εμάς να κάνουμε τη δουλειά μας. Πιστεύεις πως μας αρέσει να κάνουμε άσχημες εμφανίσεις και να φέρνουμε ανάλογα αποτελέσματα; Δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου, γιατί αγαπώ το ποδόσφαιρο και αυτή την ομάδα και θέλω να κερδίζω πάντα, απάντησε ο Χουάν Χεζούς.

-Είστε αδιάφοροι και αυτό φαίνεται έντονα.

-Αυτό που έχουμε ανάγκη αυτή τη δύσκολη στιγμή είναι η στήριξη των οπαδών μας και όχι η κριτική. Αυτή μπορούμε να την κάνουμε εμείς στον εαυτό μας.

Από το διάλογο γίνεται σαφές πως οι οπαδοί της Ίντερ είναι αγχωμένοι και φοβούνται πως θα χαθεί και ο στόχος του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά φαίνεται και ο προβληματισμός των παικτών, οι οποίοι θέλουν τον κόσμο στο πλάι τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: