Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Θέλει Μπενίτεθ η Ατλέτικο Μαδρίτης!!

Στο Μεξικό έφτασαν οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να εντοπίσουν τον αντικαταστάτη του Ρανταμέλ Φαλκάο. Εκεί μελέτησαν την περίπτωση του Κρίστιαν Μπενίτεθ, της Αμέρικα.

Θέλει Μπενίτεθ η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα, φέρνοντας, ωστόσο, πολλά εκατομμύρια στα ταμεία του συλλόγου. Χρήματα που θα χρειαστούν, προκειμένου να εντοπιστεί και να αποκτηθεί ο επιθετικός εκείνος που θα αντικαταστήσει επάξια τον σπουδαίο Κολομβιανό.

Οι αναζήτηση του διαδόχου του Φαλκάο οδήγησε τους ανθρώπους της Ατλέτικο στο Μεξικό, όπου μελετούν την υπόθεση του Κρίστιαν Μπενίτεθ. Ο επιθετικός της Αμέρικα, με τα 47 γκολ στις 72 συμμετοχές του στο μεξικανικό πρωτάθλημα, έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Μπενίτεθ έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη την περίοδο 2009-2010, αλλά οι εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπέρμιγχαμ δεν ήταν ικανοποιητικές. Αυτό, ίσως, αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην πραγματοποίηση της μεταγραφής, καθώς ο Σιμεόνε θέλει έναν έτοιμο και έμπειρο – στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – παίκτη.

Στα θετικά είναι το κόστος της μεταγραφής αυτής, καθώς οι απαιτήσεις, τόσο της Αμέρικα, όσο και του Κρίστιαν Μπενίτεθ, δεν θεωρούνται ιδιαίτερα μεγάλες.

Αναμένονται εξελίξεις, καθώς και οι αντιδράσεις των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίοι θα περίμεναν να αντικατασταθεί ο Φαλκάο με ένα πιο γνωστό όνομα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: