Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Αντίστροφη μέτρηση για Βούκιτς-Σταφυλίδη!!

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν τις επόμενες μέρες οι Βούκιτς και Σταφυλίδης, που βρίσκονται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Αντίστροφη μέτρηση για Βούκιτς-Σταφυλίδη
Μπορεί το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη να κυριαρχεί στην επικαιρότητα και την… καθημερινότητα του ΠΑΟΚ, αλλά οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν μπροστά προκειμένου να πετύχουν τον στόχο στο πρωτάθλημα, που είναι η πρώτη θέση στα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, έκανε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης την δεύτερη του προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα με ασκήσεις φυσικής κατάστασης οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες για το δεύτερο κομμάτι. Αυτό περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής κατάρτισης σε μικρό χώρο με στόχο τον αμυντικό και επιθετικό προσανατολισμό της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Τα προβλήματα δεν έλειπαν, αλλά τις επόμενες μέρες, ο υπηρεσιακός τεχνικός του «δικεφάλου», θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο επιπλέον παίκτες. Οι Βούκιτς και Σταφυλίδης ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας ή στην προπόνηση την δεύτερη μέρα του Πάσχα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο ακολούθησε ο Κατσικάς, ενώ οι τραυματίες Σίλντενφελντ, Κωσταντινίδης και Καμαρά (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και θα ξεκινήσει στις 10:00. Θα ακολουθήσει άλλη μια προπόνηση το πρωί (10:00) της Μ. Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας πριν τη μικρή διακοπή για το Πάσχα και την επιστροφή στις προπονήσεις τη Δεύτερα του Πάσχα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: