Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Έτσι θα πάτε τελικό…»

Τους τρόπους με τους οποίους οι Αρκάδες μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, έκανε γνωστούς ο Αστέρας, μέσω ανακοίνωσης.

«Έτσι θα πάτε τελικό…»
Τόσο από την Τρίπολη, όσο και από την Αθήνα μπορούν να προμηθευτούν «μαγικά» χαρτάκια για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, οι φίλοι του Αστέρα. Η ομάδα τους, στις 11 Μαΐου δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ιστορίας της, κόντρα στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό και η ζήτηση αναμένεται να είναι μεγάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα παραλάβει την Τετάρτη 1 Μαΐου, ενώ ήδη τοποθετήθηκε κιόσκι στην πλατεία Άρεως από το οποίο θα μπορούν όλοι οι Αρκάδες να προμηθεύονται εισιτήρια για το μεγάλο τελικό της 11ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Πέρα από το κέντρο της Τρίπολης, εισιτήρια θα πωλούνται και σε 3 (!) τουλάχιστον κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Οι λεπτομέρειες για τις ώρες, τον τρόπο και τα σημεία διάθεσης των 13.000 εισιτηρίων που εξασφάλισε ο Αστέρας Τρίπολης θα ανακοινωθούν επίσημα το πρωί της Τετάρτης, λίγο μετά τις 9:00.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να γνωρίζουν οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης είναι οι τιμές των εισιτηρίων, με την αρκαδική ΠΑΕ να δίνει "μάχη" και να καταφέρνει να εξασφαλίζει τιμή 10 ευρώ για το μεγαλύτερο ποσοστό από τα μαγικά χαρτάκια!!!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: