Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ματσάρα με «καρέ» από πέναλτι!!

Την φιλική νίκη με 5-2 πήρε ο Άρης κόντρα στον Πιερικό, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να χρησιμοποιεί πολλούς νεαρούς, την ώρα που εκτελέστηκαν συνολικά τέσσερα πέναλτι!

Ματσάρα με «καρέ» από πέναλτι
Να μείνεις στα πέντε γκολ που σημείωσε ο Άρης ή στα συνολικά τέσσερα πέναλτι που εκτελέστηκαν; Όπως και να 'χει, οι «κίτρινοι» επικράτησαν 5-2 του Πιερικού σε φιλικό αγώνα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μοίρασε τον χρόνο στους παίκτες του, θέλοντας να δοκιμάσει πολλούς «μικρούς» από την ομάδα Νέων.

Η ομάδα της Κατερίνης προγήθηκε στο σκορ, όταν βρήκε δίχτυα ο Γιαζιτζόγλου στο 32’. Στην συνέχεια όμως, ακολούθησε η «καταίγιδα» των Θεσσαλονικέων, με πέντε γκολ εκ των οποίων τα τρία από την άσπρη βούλατι! Έτσι, ο Αγγελούδης με δύο προσωπικά τέρματα, έδωσε προβάδισμα στον Άρη με 2-1, ενώ ο Καραγιάννης από τα εννιά μέτρα, έγραψε το 3-1. Τα δύο επόμενα γκολ των «κίτρινων» ήρθαν στο 71’ με τον Παλιάτσο (πέναλτι) και στο 82’ με τον Σταυρόπουλο. Το τελικό 5-2 σημείωσε ο Κόιτς, με ποιον τρόπο; Μα φυσικά, με πέναλτι!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης: Βελλίδης (74? Γκέλης), Ηρακλής, Μαργαρίτης (61’ Ζαραδούκας), Πουλίδο (42’ Παπαζαχαρίας), Νταμαρλής (84? Φούσκας), Οικονομόπουλος (77? Σταυρόπουλος), Τριανταφυλλάκος (38’ Παπαστεριανός), Ζήση (40’ Καραγιάννης), Καζναφέρης (50’ Σουνάς), Τάτος (54’ Παλιάτσος), Αγγελούδης (58’ Κοτσαρίδης).

Πιερικός: Βασιλειάδης (33’ Παπανικολάου, 60’ Παπατολίκας), Γιασιτζόγλου (67? Μπαμίχας), Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης (76? Κόιτς), Μπελόσεβιτς (83? Τσικαδέρης), Μασάδο (67? Παπατόλιος), Μανίκας (67? Ανδριόπουλος), Καρακατσάνης, Βραζχνός, Σεχολάρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: