Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Νοσταλγεί την Ιταλία, αλλά παραμένει στο Παρίσι!!

Την εκτίμηση πως ο Εζεκιέλ Λαβέτσι θα παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε ο μάνατζερ του παίκτη, Αλεχάνδρο Ματσόνι, διαψεύδοντας τις φήμες που θέλουν τον πελάτη του να επιστρέφει στην Ιταλία.

Νοσταλγεί την Ιταλία, αλλά παραμένει στο Παρίσι
Αποκτήθηκε από τη Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μια πραγματική… επίθεση στο Καμπιονάτο, αποκτώντας, εκτός του Αργεντινού, τον Τιάγκο Σίλβα και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μίλαν. Ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, πριν προλάβει να κλείσει ένα χρόνο στο Παρίσι, φέρεται έτοιμος να μετακομίσει εκ νέου στην Ιταλία, από όπου έχει πολλές προτάσεις.

Ο μάνατζερ του Λαβέτσι, Αλεχάνδρο Ματσόνι, μίλησε για το μέλλον του πελάτη του και έδειξε βέβαιος πως αυτός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Παρί. «Ο Λαβέτσι είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι. Περνά πολύ καλά στη γαλλική πρωτεύουσα και δεν σκέφτεται να μετακομίσει. Η ομάδα πηγαίνει ολοένα και καλύτερα, υπάρχουν πολλές προοπτικές εξέλιξης και, ως εκ τούτου, οι μεταγραφές του καλοκαιριού δεν τον απασχολούν. Συνεπώς, όσα ακούγονται για τον πελάτη μου είναι φήμες που δεν ευσταθούν», ξεκαθάρισε ο Ματσόνι.

Μπορεί ο Λαβέτσι να μην ασχολείται με τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όπως λέει ο μάνατζέρ του. Κάποια στιγμή στο μέλλον, όμως, θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του, σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιος θα μπορούσε να είναι αυτός, σύμφωνα με τον Ματσόνι; «Θα μπορούσε να επιστρέψει στη Νάπολι, όπου είναι το σπίτι του. Ή να πάει στην Ίντερ, όπου αγωνίζονται, παραδοσιακά, πολλοί συμπατριώτες του. Το Μιλάνο είναι μια πολύ όμορφη πόλη και οι ομάδες της βρίσκονται πάντα σε υψηλό επίπεδο. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, μια τέτοια συζήτηση δεν έχει γίνει ανάμεσα σε εμένα και τον Εζεκιέλ. Νομίζω πως νοσταλγεί, γενικά, την Ιταλία, κάτι που συμβαίνει με πολλούς παίκτες. Αλλά για συγκεκριμένη ομάδα δεν έχουμε μιλήσει», σημείωσε ο Αλεχάνδρο Ματσόνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: