Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Ιδανικός για τη Μίλαν ο Ζέεντορφ»

Τη βεβαιότητα πως ο Κλάρενς Ζέεντορφ μπορεί να πετύχει αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μίλαν, εξέφρασε ο Αντρέα Πίρλο, σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν τον Ολλανδό να διαδέχεται τον Αλέγκρι.

«Ιδανικός για τη Μίλαν ο Ζέεντορφ»
Η πορεία της Μίλαν στον δεύτερο γύρο του Καμπιονάτο είναι πολύ καλή. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει καταφέρει να καλύψει το χαμένο έδαφος από το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν και βρίσκεται στην 3η θέση, η οποία αποτελεί το μεγάλο στόχο της ομάδας. Παρόλα αυτά, όμως, η θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θεωρείται, ακόμα, επισφαλής και πολλοί προπονητές ακούγονται ως πιθανοί διάδοχοί του.

Το τελευταίο όνομα που εμφανίστηκε είναι αυτό του Κλάρενς Ζέεντορφ, αν και ο Ολλανδός ακόμα δεν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Ένα όνομα που μοιάζει ιδανικό για τους «ροσονέρι», σύμφωνα με τον Αντρέα Πίρλο.

«Ο Κλάρενς είναι ένας χαρισματικός άνθρωπος, με ηγετικές ικανότητες και μεγάλη εμπειρία. Θεωρώ πως αν κάποια μέρα αναλάβει τη Μίλαν, θα πετύχει. Είναι σπουδαία προσωπικότητα και έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα, κάτι που θα επηρεάσει θετικά, τόσο τους ποδοσφαιριστές, όσο και τον κόσμο. Ίσως ο Ζέεντορφ είναι ο ιδανικός να διαδεχθεί τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αν και όταν ο τεχνικός της Μίλαν αποχωρήσει και όποτε ο Ολλανδός αποφασίσει να… κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του», ήταν το σχόλιο του Πίρλο σε εκπομπή του συνδρομητικού «Sky». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: