Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μουρίνιο: «Του χρόνου εκεί που με αγαπάνε!»

Αν και ο Άγγλος δημοσιογράφος «έκοψε» πρόωρα τον Ζοσέ Μουρίνιο λόγω χρόνου, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι!

Μουρίνιο: «Του χρόνου εκεί που με αγαπάνε!»
Έστω κι αν το βρετανικό κανάλι «ITV» τον… έκοψε γιατί δεν υπήρχε άλλος χρόνος, ο Ζοσέ Μουρίνιο πρόλαβε να ανάψει εκ νέου «φωτιά»!

Μετά τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως πιθανώς του χρόνου να μην βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θέλει να πάει κάπου όπου θα τον αγαπάνε!

Όσον αφορά τον δεύτερο ημιτελικό εμφανίστηκε ικανοποιήμενος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία του Γουέμπ, παρά το γεγονός πως τον θεωρεί από τους κορυφαίους.

«Τα δώσαμε όλα και φτάσαμε κοντά στην πρόκριση. Οι παίκτες μου πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και βρεθήκαμε κοντά. Εάν είχαμε σκοράρει νωρίτερα στο ματς θα είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουμε. Στο ποδόσφαιρο και θα νικήσεις και θα χάσεις. Εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε περάσει. Ο Γουέμπ είναι ένας καλός διαιτητής και από τους αγαπημένους μου, όμως το χέρι του Χούμελς ήταν για κόκκινη κάρτα και για αποβολή. Τον άφησε έτσι για να μην χάσει τον τελικό».

«Δεν ξεχνάω σίγουρα το πρώτο ματς. Ήμασταν πολύ μα πολύ κακοί και τιμωρηθήκαμε γι' αυτό. Δεν τιμωρηθήκαμε για το αποψινό αλλά για το πρώτο παιχνίδι. Σήμερα ήμασταν ομάδα. Είχαμε χαρακτήρα, μεγάλη επιθυμία και πάθος και θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει», ενώ το καλό το φύλαγε για το τέλος...

«Του χρόνου θα είμαι εκεί που με αγαπάνε. Ξέρω πως κάποιες ομάδες -ειδικά στην Αγγλία- με αγαπάνε. Στην Ισπανία είναι λίγο διαφορετικά, αφού κάποιοι άνθρωποι με μισούν».


 
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: