Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ανταλλαγή Ρόις με Τζέκο στα… σκαριά!!

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να συμφωνούν για την ανταλλαγή του Μάρκο Ρόις με τον Έντιν Τζέκο.

Ανταλλαγή Ρόις με Τζέκο στα… σκαριά
Η επόμενη χρονιά θα βρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πολύ διαφορετική τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μετά την εξαιρετική διετία στη Γερμανία και την εκπληκτική πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να παραχωρήσει πολλά από τα «αστέρια» της. Ήδη η αρχή έγινε με τον Μάριο Γκέτσε, ο οποίος από το καλοκαίρι θα ανήκει στη Μπάγερν Μονάχου και αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δύσκολα θα παραμείνει στο Ντόρτμουντ, αφού όλα δείχνουν πως μετακομίζει για το Μόναχο και αυτός. Προκειμένου να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης του, η διοίκηση της Μπορούσια φέρεται έτοιμη να δεχτεί μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή που της πρότεινε εκείνη της Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από τη Γερμανία, στην ανταλλαγή αυτή εμπλέκονται ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Σίτι και πόθο του Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο Έντιν Τζέκο, ο οποίος δεν βρίσκει χώρο στην ομάδα του Μάντσεστερ και φαντάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Λεβαντόφσκι.

Ασφαλώς αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις δύο πλευρές, αλλά τα μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας δίνουν πολλές πιθανότητες στην πραγματοποίηση της ανταλλαγής αυτής. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: