Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Νιώθει αδικημένος στη Φέγενορντ ο Κλάσι!!

Ο Τζόρντι Κλάσι θέλει να συνεχίσει στη Φέγενορντ, αλλά εισπράττοντας όσα και οι συμπαίκτες του, αποκάλυψε ο Βίλεμ Φαν Χάνεγκεμ, σχολιαστής της ολλανδικής τηλεόρασης.

Νιώθει αδικημένος στη Φέγενορντ ο Κλάσι
Είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές της Φέγενορντ που απασχολούν πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Φήμες θέλουν τον Τζόρντι Κλάσι να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Φιορεντίνα, η οποία έχει κάνει, ήδη, τις πρώτες της διερευνητικές κινήσεις. Ο νεαρός Ολλανδός, όμως, προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αφού, όπως αποκαλύπτει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βίλεμ Φαν Χάνεγκεμ, επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον ολλανδικό σύλλογο και να μην αναγκαστεί να μεταναστεύσει.

«Ο Κλάσι είναι ποδοσφαιριστής της Φέγενορντ και το μόνο που θέλει είναι να παραμείνει στην ομάδα. Όταν, όμως, υπάρχουν παίκτες που εισπράττουν 300 χιλ. ευρώ και κάποιοι άλλοι λιγότερο από τα μισά, είναι λογικό να υπάρχουν… μουρμούρες στα αποδυτήρια. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Κλάσι. Θεωρεί πως αξίζει κάτι καλύτερο, το οποίο εύχεται να του το δώσει η ομάδα του. Αν δεν υπάρχει η βούληση από τη μεριά της διοίκησης να δοθεί αύξηση στον Τζόρντι, λογικό είναι να ξεκινήσει ο παίκτης και ο μάνατζέρ του τις έρευνες στον ευρωπαϊκό χώρο», σχολίασε ο Φαν Χάνεγκεμ, ο οποίος αυτή την εποχή εκτελεί χρέη σχολιαστή της ολλανδικής τηλεόρασης.

Οι φήμες που θέλουν τη Φιορεντίνα κοντά στον παίκτη, ευσταθούν, σύμφωνα με τον Φαν Χάνεγκεμ; «Η Φιορεντίνα είναι κοντά στον Κλάσι, αλλά ο Τζόρντι δεν είναι πεπεισμένος για αυτή την κίνηση. Περιμένει την ανταπόκριση της Φέγενορντ. Αν η διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου δεν προσφέρει στον Κλάσι όσα παίρνουν κάποιοι συμπαίκτες του, τότε και μόνο τότε θα… ενεργοποιηθεί η περίπτωση της Φιορεντίνα», ήταν η εκτίμηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: