Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ψάχνει τερματοφύλακα στην Αγγλία η Μίλαν!!

Έρευνα στην Αγγλία φέρεται να έχει ξεκινήσει η Μίλαν, προκειμένου να εντοπίσει έναν ικανό τερματοφύλακα, άξιο να πάρει τη θέση του Κρίστιαν Αμπιάτι κάτω από τα δοκάρια των «ροσονέρι».

Ψάχνει τερματοφύλακα στην Αγγλία η Μίλαν
Η φετινή πορεία της Μίλαν οδηγεί τη διοίκησή της σε δύο αντιφατικά συμπεράσματα. Πρώτον: Το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά καλό για μια αξιοπρεπή πορεία, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ιταλία. Δεύτερον: Το συγκεκριμένο ρόστερ δεν μπορεί να διεκδικήσει τίτλο, ούτε εντός, ούτε εκτός συνόρων.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειές τους, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, ξεκινώντας από τη θέση του τερματοφύλακα.

Ο Κρίστιαν Αμπιάτι δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει στην ομάδα. Ακόμα και αν συμφωνήσει να συνεχίσει, πάντως, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, τουλάχιστον όχι όση ενέπνεε πριν από μερικά χρόνια. Από την άλλη ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον του Μάρκο Αμέλια, το νεαρό της ηλικίας του οποίου αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την μονιμοποίησή του στη βασική ενδεκάδα της Μίλαν.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλάνου έχουν ξεκινήσει έρευνες στην Αγγλία, προκειμένου να εντοπίσουν την καλύτερη περίπτωση τερματοφύλακα. Μετά την περίπτωση του Ζούλιο Σέζαρ, η οποία δεν φαίνεται να προχωρά, η διοίκηση της Μίλαν εξετάζει αυτή του Ολλανδού Τιμ Κρουλ.

Ο γκολκίπερ της Νιούκαστλ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι το τέλος της χρονιάς λόγω ενός τραυματισμού στην ωμοπλάτη, φαίνεται να πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει οι Ιταλοί. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο, η διοίκηση της Μίλαν είναι πρόθυμη να πληρώσει μέχρι 12 εκατ. ευρώ στην αγγλική ομάδα.

Το σίγουρο είναι πως οι έρευνες θα συνεχιστούν και όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερα ονόματα θα εμφανίζονται. Απομένει να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός και αν, πράγματι, θα προέρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: