Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Ελπίζει σε καλύτερες μέρες ο Μπορίνι!!

Ενθουσιασμένος από την επιστροφή του στην ενεργό δράση και αισιόδοξος για το μέλλον του στη Λίβερπουλ, εμφανίστηκε ο Φάμπιο Μπορίνι σε συνέντευξή του σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ελπίζει σε καλύτερες μέρες ο Μπορίνι
Αποκτήθηκε από τη Ρόμα ως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και εξελίξιμα ταλέντα της Ιταλίας. Η χρονιά, όμως, του Φάμπιο Μπορίνι στη Λίβερπουλ δεν πήγε όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε, αφού ένας τραυματισμός στο πόδι τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για καιρό. Όταν φαινόταν πως είχε αφήσει πίσω του τα προβλήματα, ήρθε άλλος ένας τραυματισμός, αυτή τη φορά στην ωμοπλάτη και η σεζόν του παίκτη έμοιαζε τελειωμένη.

Ο Μπορίνι, όμως, «έσφιξε» τα δόντια και κατάφερε να επιστρέψει στα γήπεδα πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς, παίζοντας στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Νιούκαστλ, σημειώνοντας, μάλιστα, το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. Το γεγονός αυτό τον ενθουσίασε, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

«Ήταν πολύ συγκινητικό να σκοράρω, μετά από τόσα προβλήματα που αντιμετώπισα από την αρχή της χρονιάς. Αφιέρωσα το τέρμα στον προπονητή μου, ο οποίος ποτέ δεν έπαψε να πιστεύει σε μένα και στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος με στήριξε σε όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας μου. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να παίξω όπως και όσο θα ήθελα, αφού ήμουν άτυχος. Δύο σοβαροί τραυματισμοί, θα μπορούσαν να με ρίξουν ψυχολογικά. Αλλά εγώ πείσμωσα και δούλεψα ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να επιστρέψω σύντομα και να προλάβω τα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Ήθελα να βοηθήσω την ομάδα μου και να δείξω πως είμαι σε θέση να προσφέρω. Με την εμφάνισή μου κόντρα στη Νιούκαστλ εκπληρώθηκε μια μεγάλη επιθυμία μου», τόνισε ο Μπορίνι.

Η αλήθεια είναι πως λίγοι περίμεναν να δουν τον Ιταλό στο γήπεδο πριν το τέλος της σεζόν. «Οι πρώτες εκτιμήσεις, μετά τον τραυματισμό μου στην ωμοπλάτη, έκαναν λόγο για περίοδο αποθεραπείας 12 εβδομάδων. Εγώ κατάφερα να επιστρέψω στις 8. Κάτι που εξέπληξε πολλούς, αλλά όχι εμένα. Ήθελα να παίξω και από τη στιγμή που το κατάφερα, είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον. Στο κάτω-κάτω, έχω ξεπληρώσει και με το παραπάνω όποιο χρέος μπορεί να είχα απέναντι στην τύχη», είπε με παράπονο ο Φάμπιο Μπορίνι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: