Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Restart στον ΠΑΟΚ!

Να τονώσουν την ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ –μετά τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες- επιχείρησαν οι Γιώργος Γεωργιάδης και Γκέρμαν Τσιτσιακόφ.

Restart στον ΠΑΟΚ
Μπορεί η προπόνηση στον ΠΑΟΚ να είχε… επισκέψεις από τους φίλους της ομάδας, ωστόσο τόσο ο νέος τεχνικός, Γιώργος Γεωργιάδης, όσο και ο στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γκερμάν Τσιτσιακόφ θέλουν να φτιάξουν την ψυχολογία των παικτών.

Κι αυτό γιατί μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, το κλίμα δεν είναι στα καλύτερά του, την ώρα μάλιστα που απομένει ο μεγάλος στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ.

Έτσι, το… δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη προσπάθησε αφυπνίσει τους «ασπρόμαυρους», λέγοντας… «Ο προπονητής είναι παρελθόν, το γνωρίζετε αυτό. Εχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια στα οποία πρέπει να εσείς να δείξετε πως αντιδράτε για να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα».

Από την μεριά του, ο νέος προπονητής των Θεσσαλονικέων ανέφερε στην ομιλία του: «Εχουμε έναν μήνα μπροστά μας με πολύ κρίσιμα παιχνίδια, πρέπει να είστε όλοι συγκεντρωμένοι σε αυτά για να πετύχουμε τον στόχο της πρωτιάς στα πλέι οφ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: