Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Στο μυαλό του Γ.Χ.!!

Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Γ.Χ. Γεωργιάδης ενόψει των play-offs. Δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά πράγματα ο Έλληνας τεχνικός.

Στο μυαλό του Γ.Χ.
Ο ΠΑΟΚ άλλαξε οδηγό και με τον… νέο θα πάει στα κρίσιμα play-offs. Ο Γ.Χ. Γεωργιάδης γνωρίζει πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον «Δικέφαλο του Βορρά» η κατάληψη της πρώτης θέσης και η έξοδος στο Champions League και για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ κρατά κλειστά τα χαρτιά του και κανείς δεν ξέρει τι προτίθεται να κάνει. Το σίγουρο είναι όμως πως φτάνουμε στο τέλος της σεζόν και θα είναι ανώφελο να αλλάξεις μια ομάδα και τον τρόπο που έχει μάθει να αγωνίζεται σε μία ολόκληρη χρονιά για 6 αγώνες. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γ.Χ., ο οποίος ναι μεν θα βάλει τις δικές του πινελιές αλλά όχι ολόκληρο το αγωνιστικό σύστημα.

Σε αυτό που ελπίζει ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ είναι να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν οι τραυματίες προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα στα ματς των play-offs.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: