Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Φεύγει από την Λάρισα ο Πηλαδάκης!!

Αποφασισμένος να αποχωρήσει από την προεδρία της Λάρισας εμφανίζεται ο Κώστας Πηλαδάκης, σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα.

Φεύγει από την Λάρισα ο Πηλαδάκης
Την απόφαση να αποχωρήσει από την Λάρισα έχει λάβει ο Κώστας Πηλαδάκης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος των «βυσσινί» συναντήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Μίμη Τσακμακίδη, με τον οποίο συζήτησε για τη συνέχεια της Football League.

Ωστόσο, εκεί φαίνεται ότι πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις όσον αφορά το δικό του μέλλον στον σύλλογο.

Η πρώτη αφορά την συμμετοχή της ομάδας στη διαδικασία των πλέι οφ, όπου θα προσπαθήσει να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Η δεύτερη, όμως, έχει να κάνει με την αποχώρησή του από την ομάδα, αφού παρουσιάζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις ύβρεις που ακούει από μερίδα οπαδών του συλλόγου της Θεσσαλίας.

«Δεν υπάρχει λόγος να μένω εκεί που δεν με θέλουν», φέρεται να είπε ο κ. Πηλαδάκης, ενώ σίγουρα αισθάνεται πίκρα που ξεχάστηκαν ό,τι έκανε στα δέκα περίπου χρόνια που έχει στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, η αποχώρησή του μοιάζει οριστική και χαρακτηρίζει λάθος την παραμονή του στη Λάρισα, η οποία του κόστισε 548.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, θα αναλάβει τις υποχρεώσεις στο δημόσιο για να μην έχει ο ίδιος προβλήματα ενώ θα προτείνει τη λύση του Πρωτοδικείου χωρίς ο ίδιος να συμβάλλει οικονομικά στον σύλλογο.

Όσον αφορά την τύχη του «AEL FC Arena», δεν αποκλείεται να κλείσει για διαφόρους λόγους!Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: