Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Δεν θα πάει στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι»

Τη δική του εκτίμηση σχετικά με το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έκανε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε πως θα ήθελε να αποκτήσει τον Πολωνό φορ της Ντόρτμουντ.

«Δεν θα πάει στη Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι»
Ήταν βέβαιο πως το όνομά του θα απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αφού οι χρονιές που έχει κάνει με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι εξαιρετικές. Μετά τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι λογικό πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει γίνει το πρόσωπο της ημέρας. Για αυτόν μιλούν όλοι. Παράγοντες ομάδων, μάνατζερ παικτών, οπαδοί και προπονητές.

Ένας από τους προπονητές που μίλησε για τον Πολωνό στράικερ, είναι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος δεν έχει κρύψει πως θα επιθυμούσε να εντάξει τον Λεβαντόφσκι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από αυτά που είπε, φαίνεται πως ακόμα ελπίζει.

«Όλοι ισχυρίζονται πως ο Λεβαντόφσκι θα καταλήξει στη Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι. Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου. Εκτιμώ πως ο Πολωνός θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ και την επόμενη χρονιά και θα φύγει μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Αν η διοίκηση της γερμανικής ομάδας αποφασίσει να τον πουλήσει φέτος, δεν πρόκειται να τον δώσει στον βασικό ανταγωνιστή της και θα προτιμήσει να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα. Πιθανώς εκτός Γερμανίας», ήταν η εκτίμηση του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Από τα λόγια του φαίνεται πως ο σερ Άλεξ έχει ακόμα ελπίδες για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, θεωρώντας πως με την προσφορά που θα καταθέσει στη Ντόρτμουντ θα καταφέρει να πείσει τους γερμανούς παράγοντες να προτιμήσουν τη Γιουνάιτεντ από τη Μπάγερν Μονάχου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: