Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Αντίο Μουρίνιο, η αποτυχία ολοκληρώθηκε!»

Οι εφημερίδες της Μαδρίτης πίστεψαν στην ανατροπή της Ρεάλ Μαδρίτης, την ώρα που στη Βαρκελώνη καγχάζουν για την αποτυχία των Μερένγκες. Διαβάστε τις αναφορές του ισπανικού Τύπου στο gazzetta.gr.
«Αντίο Μουρίνιο, η αποτυχία ολοκληρώθηκε!»


Το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ πήρε φωτιά μετά το 80' και όταν ο Σέρχιο Ράμος έκανε το 2-0, όλοι οι Madridistas πίστεψαν ότι θα ζήσουν μια ακόμα μεγάλη ανατροπή στο θρυλικό Σαντιάγο Μπερναμπέου
Ωστόσο, η Μπορούσια άντεξε και η «Βασίλισσα» αποκλείστηκε, με αποτέλεσμα ο 10ος τίτλος Τσάμπιονς Λιγκ να παραμείνει όνειρο και να αποτελέσει αφορμή για πρωτοσέλιδα στη Βαρκελώνη! Στη Μαδρίτη, πάλι, τα πρωτοσέλιδα στέκονται στην προσπάθεια των παικτών του Μουρίνιο.
«Εγώ το πίστεψα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca έχοντας στο φόντο το μεγάλο coreo των οπαδών πριν τη σέντρα. «Η Ρεάλ Μαδρίτης άγγιξε την επική ανατροπή, πλαισιωμένη από ένα εκπληκτικό κόσμο που φώναξε: "Ναι, μπορεί!"», προσθέτει και έχει δύο μικρές φωτογραφίες με τα γκολ της «Βασίλισσας».
«Από θαύμα δεν έγινε το θαύμα», τονίζει η As και έχει τον Κασίγιας να αγκαλιάζει τον περίλυπο Ράμος. «Η τρέλα εξαπολύθηκε στο 81' μετά το πρώτο γκολ», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ έχει στο πρωτοσέλιδο και δήλωση του Μουρίνιο: «Ίσως δεν συνεχίσω στη Μαδρίτη. Θέλω να είμαι κάπου που να με θέλουν».
Τον Μουρίνιο έχει πρώτο θέμα η καταλανική Sport, παρότι σήμερα παίζει η Μπαρτσελόνα και θα ψάξει την ανατροπή. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό δεν τον συμπαθεί και ιδιαίτερα! «Αντίο Mou, η αποτυχία ολοκληρώθηκε», τονίζει. «11 χρόνια χωρίς να κατακτήσει το δέκατο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πρέπει να σκεφτεί το κλείσιμο του κύκλου μετά από ένα ακόμα φιάσκο», τονίζει. Στη Μπαρτσελόνα περιορίζεται το πάνω μέρος της εφημερίδας.
Η έτερη Καταλανική, El Mundo Deportivo, έχει πάνω-κάτω το ίδιο περιεχόμενο. Με τους παίκτες της Ντόρτμουντ να πανηγυρίζουν, το πρωτοσέλιδο αναφέρει: «Αντίο στο δέκατο. Το όνειρο της Ρεάλ Μαδρίτης κράτησε δέκα λεπτά, αλλά τα δύο γκολ δεν ήταν αρκετά. Οι Μπλάνκος ήδη μετρούν 11 χρόνια απογοήτευσης στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: