Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Πλάνο για Λιθουανία ετοίμασε ο Σάντος!!

Ειδικό πρόγραμμα ώστε οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας να είναι έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς με την Λιθουανία έχει καταρτίσει ο Φερνάντο Σάντος.

Πλάνο για Λιθουανία ετοίμασε ο Σάντος
Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν τον Φερνάντο Σάντος να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός από την Εθνική Ελλάδας πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, το οποίο είναι σε ισχύ μέχρι το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Από την πλευρά του, μάλιστα, ο Πορτογάλος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό του και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του για το προσεχές παιχνίδι της «γαλανόλευκης» με την Λιθουανία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, ο Σάντος έχει σχεδιάσει ολόκληρη προεργασία εν όψει του αγώνα με τους Λιθουανούς, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου στο Βίλνιους.

Ο 54χρονος τεχνικός έχει καταρτίσει μία ειδική προετοιμασία (όχι φυσικά σε υπερβολικά εντατικό ρυθμό) για τους διεθνείς που θα είναι αδρανείς εκείνο το διάστημα, επειδή θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις των συλλόγων τους.

Πρόκειται για τους παίκτες του Ολυμπιακού, εκείνους του Παναθηναϊκού και τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Δηλαδή, την πρώτη εβδομάδα θα ξεκινήσουν σε τρία γκρουπ.

Στην πρόωρη συγκέντρωση των «αδρανών» διεθνών ποδοσφαιριστών θα παραβρεθούν οι διεθνείς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και οι περισσότεροι από αυτούς που παίζουν στο εξωτερικό (εκτός από τους Τοροσίδη και Ταχτσίδη που έχουν τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, τον Σαμαρά έχει υποχρεώσεις για το Κύπελλο Σκωτίας και ο Βύντρα θα παίζει στην Ισπανία).

Επίσης, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει και ένα φιλικό με την Εθνική κάτω των 20 ετών που θα λάβει μέρος στο Μουντιάλ των Νέων, το οποίο θα γίνει τον Ιούνιο στην Τουρκία.

Αυτό πιθανότατα θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου με τους παίκτες που έχουν κληθεί για την πρόωρη προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, ο Σάντος σκέφτεται κάποιες προπονήσεις να γίνουν σε πλαστικό χλοοτάπητα επί αθηναϊκού εδάφους, ώστε να εξοικειωθούν οι διεθνείς με τις συνθήκες που θα είναι αντίστοιχες της Λιθουανίας.

Πάντως, οι περισσότεροι από τους διεθνείς είναι ήδη ενημερωμένοι για το πρόγραμμα προετοιμασίας, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι για το ματς στη Λιθουανία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: