Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Περιμένει κλήση ο Κλισί!!

Μήνυμα προς τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι έστειλε ο Γκαέλ Κλισί μιλώντας στην «Le Parisien», τονίζοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει για χρόνια στο σύλλογο.

Περιμένει κλήση ο Κλισί
Τις προηγούμενες μέρες το όνομά του είχε ακουστεί ως υποψήφιου να μετακομίσει στο Τορίνο, για λογαριασμό της Γιουβέντους, προκειμένου να καλύψει την αριστερή πτέρυγα της άμυνας του Αντόνιο Κόντε την ερχόμενη χρονιά. Ο Γκαέλ Κλισι, όμως, μίλησε στην «Le Parisien» και απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στη Σίτι και πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στις τάξεις της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα. Αν με θέλουν από την πλευρά της διοίκησης, εγώ είμαι έτοιμος να επεκτείνω το συμβόλαιό μου ακόμα και σήμερα. Συνεπώς, όσα λέγονται περί αποχώρησής μου, δεν με αφορούν. Πρόκειται για φήμες και τίποτε άλλο», σημείωσε ο Γάλλος αμυντικός.

Στη συνέχεια ο Κλισί εξήγησε γιατί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι. «Η ομάδα θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια και εγώ θέλω να αποδείξω πως είμαι ποδοσφαιριστής υψηλών προδιαγραφών. Έχω στόχους και όνειρα, τα οποία θέλω να εκπληρώσω με τη φανέλα της Σίτι. Για αυτό, ούτε που συζητώ το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Δεν με απασχολεί», υπογράμμισε ο Γκαέλ Κλισί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: