Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Όλοι θέλουν να δουλέψουν στον Άρη»

Τιμή χαρακτήρισε τα λεγόμενα του Λάμπρου Σκόρδα στον NovaΣΠΟΡ FM, πως θα τον κρατήσει στον πάγκο του Άρη αν παραμείνει στην προεδρία του συλλόγου, ο Σούλης Παπαδόπουλος.

«Όλοι θέλουν να δουλέψουν στον Άρη»
Στην… αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται ο Σούλης Παπαδόπουλος για να μάθει αν θα συνεχίσει στον πάγκο του Άρη και τη νέα σεζόν. O Έλληνας τεχνικός τόνισε πως αποτελεί τιμή για εκείνον όσα ειπώθηκαν από τον Λάμπρο Σκόρδα χθες, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ επισήμανε πως όλοι οι προπονητές επιθυμούν να εργαστούν στους «κίτρινους».

Διαβάστε όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

«Σίγουρα είναι τιμή τα λόγια αυτά του προέδρου, όλοι οι προπονητές θέλουν να δουλέψουν στον Άρη, αλλά το θέμα είναι να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες, μια και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που θέλει και ονειρεύεται ο κόσμος. Με τιμάει αυτό που είπε ο πρόεδρος, ο κ. Σκόρδας, είχαμε μια άψογη συνεργασία στα τρία τελευταία παιχνίδια. Δεν έγινε κάποια επίσημη επαφή ή συζήτηση, περιμένω τις εξελίξεις γενικότερα, αλλά καταλαβαίνω ότι υπάρχει θετικό κλίμα. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει, ειδικά όταν είσαι προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: