Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Με σόκαραν και με πλήγωσαν οι παίκτες»

Εξωπραγματική χαρακτήρισε τη συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών της ΚΡΠ ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Τόνι Φερνάντες, απορώντας που… δίνει τα λεφτά του.

«Με σόκαραν και με πλήγωσαν οι παίκτες»
Εξοργισμένος φάνηκε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΠΡ Τόνι Φερνάντες, ο οποίος κατηγόρησε ορισμένους απ’ τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται φέτος στην ΚΠΡ για έλλειψη σεβασμού.

Η… εύθυμη διάθεση που επικράτησε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας, δεν πέρασε απαρατήρητη. «Με σόκαρε και με πλήγωσε η αντίδραση ορισμένων ποδοσφαιριστών», ανέφερε ο Φέρνάντες.

«Όποτε αναλαμβάνω μια δουλειά, δίνω το 150% που μπορώ. Σέβομαι τα χρήματα που μου δίνουν και ματώνω. Μου φαίνεται εξωπραγματικό να πληρώνεσαι και μετά από ήττα να σκέφτεσαι σε ποιο κλαμπ θα διασκεδάσεις το βράδυ».

Σχετικά με το γιατί δεν έκανε κάτι νωρίτερα -ώστε ενδεχομένως να γλιτώσει τα χειρότερα για την ομάδα του- απάντησε: «Δεν ήταν σωστό να το αναφέρω νωρίτερα, αλλά ακόμα με πληγώνει να βλέπω έτσι κάποιους παίκτες. Γι’ αυτούς μάλιστα, είναι χειρότερα, γιατί είναι η δουλειά τους. Δεν ήταν ευχάριστο συναίσθημα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: