Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Τέλος δύο στον Λεβαδειακό!!

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό θα πρέπει να θεωρούνται οι Τζάκσον Μεντί και Ολιβιέ Μπουμάλ.

Τέλος δύο στον Λεβαδειακό
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν ο Τζάκσον Μεντί και ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή του Λεβαδειακού, Δημήτρη Φαράντο, πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οπότε απομένουν τα τυπικά για να λυθούν τα συμβόλαια τους.

Επίσης, οι Βοιωτοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως δεν έχει γίνει επαφή με κανέναν προπονητή μέχρι σήμερα και χαρακτηρίζει ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν οτιδήποτε σχετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο συναντήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές Mendy και Boumal, από τον οποίο και ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Σχετικά με ονόματα προπονητών που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με κανέναν προπονητή μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, όσον αφορά σε δημοσιεύματα για ξένο προπονητή, από την ΠΑΕ χαρακτηρίζονται ως ανυπόστατα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: