Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Μόνο νίκη με Παναθηναϊκό!!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος προετοιμάζει τους παίκτες του για έναν πραγματικό αγωνιστικό Γολγοθά και ελπίζει σε όλη αυτήν την προσπάθεια ν μην υπάρχουν τραυματισμοί.Από τις 31 Μαρτίου μέχρι σήμερα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει δώσει όλα κι όλα τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα. Χάρη στον προγραμματισμό του ΕΣΑΚΕ καλείται να δώσει έως και τέσσερα ματς την ερχόμενη εβδομάδα και αυτό δεν άρεσε σε κανέναν στις τάξεις του Δικέφαλου.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται σε ένα μεγάλο χρονικό και ίσως το ποιο καθοριστικό διάστημα του πρωταθλήματος χωρίς τον Μακγκραθ, που έφυγε για τη Ζαλγκίρις. Ο ΠΑΟΚ θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο στα πλέιοφ και παρά την άρνηση του ΕΣΑΚΕ να κάνει πιο βατό το πρόγραμμα θα παλέψει όσο μπορεί περισσότερο. Η κούραση από τις μετακινήσεις και τα συνεχή παιχνίδια θα είναι δεδομένη, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και τις αντοχές τους. Στην χθεσινή προπόνηση το τεχνικό τιμ δεν είχε απουσίες και το θετικό είναι ότι και το κλίμα είναι καλό στις προπονήσεις. Τέλος, δεν αποκλείεται ο Μαρκόπουλος να παραθέσει συνέντευξη Τύπου σήμερα.

Θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους

Η αυλαία της κανονικής διάρκειας πέφτει για τον ΠΑΟΚ κόντρα σε μία ομάδα με υψηλές βλέψεις και πολύ δυνατό ρόστερ. Ο ΠΑΟ του Αργύρη Πεδουλάκη θα έρθει αποφασισμένος να πάρει την νίκη, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες του θέλουν την νίκη.

Οι φίλαθλοι από τη μεριά τους καλούνται να κάνουν το καθήκον τους και να στηρίξουν την ομάδα τους. Μία νίκη σαν αυτή επί του Ολυμπιακού θα είναι σπουδαίο επίτευγμα και αυτό που έχει σημασία είναι να νιώσουν οι παίκτες ότι ο κόσμος είναι δίπλα τους. Τα εισιτήρια είναι στη διάθεση του κόσμου από την Δευτέρα και οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές. Η πώληση βέβαια των εισιτηρίων θα κορυφωθεί αύριο με την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. 
 Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: