Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κατηγορία για παράνομους ορισμούς και απιστία στην ΕΠΟ!!

Βαρύ «κατηγορώ» των ΕΠΣ Κιλκίς, Ηρακλείου κατά της ΕΠΟ κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για μείωση εσόδων της Ομοσπονδίας με αναφορά στις μεταγραφές Μιραλάς, Βιεϊρίνια.
Στην αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσαν στο δικαστήριο της Τρίτης (28/5) οι δύο Ενώσεις, πρόσθεσαν ακόμα τέσσερις λόγους έκπτωσης του Δ.Σ. της ΕΠΟ στους αρχικούς έξι, σύμφωνα με το soccerplus.
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για:
Κατ' εξακολούθηση λήψη παράνομων αποφάσεων εκ μέρους του εκπτωτέου ΔΣ της ομοσπονδίας όπως τον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες μπαράζ κατ επιλογήν των μελών της ΚΕΔ οι οποίοι έχουν κληθεί από τον ανακριτή κ. Κορέα ως ύποπτοι τελέσεως αδικήματος «στημένων λιστών» επιλογής διαιτητών. Αναφέρονται τα ονόματα των Μπριάκου, Δούρου, Σαρρή, Κουρίδη.
Κατ' εξακολούθηση παραβίαση του άρθρου 44, παρ. 14, του καταστατικού της ΕΠΟ, όπου με παρανόμως ληφθείσα απόφαση μείωσε σε 1% τα έσοδα τις ομοσπονδίας από την πώληση ποδοσφαιριστών στο εξωτερικό, ενώ βάσει καταστατικού το ποσοστό αυτό είναι 5% από το 2010 με αποτέλεσμα σε δύο ενδεικτικά περιπτώσεις να έχουμε έσοδα ύψους 130.000 ευρώ, αντί 650.000 ευρώ (μεταγραφή στο εξωτερικό Μιραλάς και Βιερίνια).
Κατ΄ εξακολούθηση τέλεση του αδικήματος της απιστίας σε βάρος του Δημοσίου αφού επιχορηγήθηκαν με ποσό ύψους 1,5 εκατ. ευρώ το μήνα Ιανουάριο 2013 από το υφυπουργείο αθλητισμού, με σκοπό το ποσό αυτό αν διανεμηθεί στα μέλη της ΕΠΟ και μέχρι σήμερα τα χρήματα αυτά δεν έχουν δοθεί.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: