Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

“Λύση για τα χρέη του ΠΑΟΚ”!

Ο Θεσσαλονικιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Γκιουλέκας, μίλησε στον “ARENA FM 89.4″ για το “καυτό” ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ, με αφορμή την επιστολή που έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να μεταχειριστεί με ευαισθησία το ζήτημα και να βρεθεί επιτέλους μία λύση!
Συγκεκριμένα, δήλωσε τα παρακάτω:
Αρχικά, είπε: “Κοιτάξτε να δείτε. Εγώ θα σας πω το εξής, εντελώς προσωπικά, χωρίς να είναι θέση της κυβέρνησης. Εμείς, οι βουλευτές της Βορείου Ελλάδας, πάντα νιώθαμε την πίεση και την αδικία, αν θέλετε, των ομάδων της Θεσσαλονίκης από το Κράτος και την Αθήνα. Και πιο συγκεκριμένα, επειδή μιλάμε για τον ΠΑΟΚ που έχει ένα πρόβλημα με κάποια χρέη, νομίζω πως πρέπει να βρεθεί επιτέλους μία λύση”.
Για τις επιπτώσεις που αναφέρονται στην επιστολή ότι μπορεί να υποστεί ο ΠΑΟΚ εάν δεν βρεθεί άμεση λύση αλλά και τη δικιά του προσπάθεια προς την εύρεση λύσης: ” Αυτά τα τραγικά σενάρια, κανείς δεν πρέπει να τα σκέφτεται. Πρέπει να βρεθεί μία λύση, να καταβληθεί μια προσπάθεια και ειδικά για τον ΠΑΟΚ, που έχει τον Σαββίδη τώρα, ώστε να λυθεί το θέμα. Εγώ από την πλευρά μου, να είστε βέβαιοι, πως ό,τι προσπάθεια μπορώ να κάνω σε κάθε κατεύθυνση, θα την κάνω. Θα πρέπει να το δούμε το θέμα πολύ προσεκτικά και μεγάλη ευαισθησία, διότι είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Και, ειδικά από την ώρα, που ο ΠΑΟΚ βγήκε στο Τσάμπιονς Λιγκ προχθές, είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε την ομάδα”.
Για την στήριξη που πρέπει να παρέχεται σε επενδυτές σαν τον Ιβάν Σαββίδη: “Σε αυτές τις δύσκολες εποχές, θα πρέπει να στηρίξουμε ανθρώπους που έρχονται να επενδύσουν στη χώρα μας και να μην αντιμετωπίζουν αυτό το… “τέρας” της γραφειοκρατίας. Διότι έχουν έρθει πολλοί στη χώρα μας, έχουν απογοητευτεί και έχουν φύγει από την Ελλάδα”.
Τέλος, τόνισε: “Εγώ θα επιδιώξω να πληροφορηθώ λεπτομερώς για το ζήτημα, θα μιλήσω με τον κ. Σαββίδη, τον οποίο συνάντησα και προχθές στην άφιξη του Πατριάρχη Κυρίλλου. Μιλήσαμε λίγο, αλλά θα επιχειρήσω να έχω μια προσωπική ακόμα επαφή μαζί του για να συζητήσουμε το θέμα και να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: