Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες!!

Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ, όμως στους «κυανέρυθρους» δε δείχνουν να απογοητεύονται.

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες
Αντίθετα, ευχαριστούν τους φίλους τους για την ατμόσφαιρα του τρίτου αγώνα με τους «πράσινους» τη Δευτέρα και περιμένει ίδια ατμόσφαιρα και στην πρώτη αναμέτρηση για τον «μικρό» τελικό κόντρα στον ΑΓΟΡ την ερχόμενη Πέμπτη, όπως και σε όλους εντός έδρας αγώνες της σειράς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος ευχαριστεί και συγχαίρει τις φίλες και τους φίλους της ομάδας μας για την παρουσία τους στον χθεσινό (3/6) αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Βοήθησαν τους παίκτες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησαν εκπληκτική και αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς ρίψεις αντικειμένων, προστατεύοντας την έδρα της ομάδας μας. Η ΚΑΕ Πανιώνιος καλεί τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου μας με τον ίδιο ακριβώς τρόπο – πολυπληθή παρουσία και άψογη συμπεριφορά - να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας να διατηρήσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, που κατέκτησε μετά από οκτώ μήνες κανονικής περιόδου, στους αγώνες των πλέι οφ με αντίπαλο το Ρέθυμνο, που αρχίζουν μεθαύριο Πέμπτη (6/6, 6.30 μ.μ.) στο κλειστό της Νέας Σμύρνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: