Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Οι ψίθυροι για ΠΑΟΚ κι Ιμπαγάσα…

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει για τα όσα ακούγονται περί ΠΑΟΚ κι Ιμπαγάσα, σε σχέση με το… μέλλον του Κάνιο στον Ολυμπιακό.
Ψιθυρίζεται ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει να πάρει τον Ιμπαγάσα, αν τελικά ο Ολυμπιακός τον αφήσει ελεύθερο.
• Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Πριν λίγους μήνες ψιθυρίζονταν ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να πάρει στη Θεσσαλονίκη κάποιον εκ των Τζιμπούρ, Χολέμπας, Τοροσίδη. Την κατάληξη την ξέρουμε.
• Βέβαια, ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη, αλλά κι από πριν, δείχνει μία προτίμηση στα «μεγάλα παιδιά»! Ο Λίνο είναι 36, οι Κατσουράνης, Βούκιτς34, οι Λόρενς, Λάζαρ, Ετό, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης 32, ο Ιτάντζ 32…Και μπορεί και να έχω ξεχάσει κανένα. Σχεδόν μία ενδεκάδα κάνουν οι 30+…
• Φέτος, δεν τα πήγαν κι άσχημα. Πήραν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και έφτασαν ένα βήμα από τον τελικό του κυπέλλου. Αλλά ο ΠΑΟΚ φέτος δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά τον Αύγουστο-χωρίς να ξέρω, βέβαια, αν θα έχει του χρόνου.
• Τέλος πάντων, μπορεί μία τέτοια υποψία, περί ΠΑΟΚ κι Ιμπαγάσα, να αλλάξει τα πλάνα του Ολυμπιακού για τον Κάνιο; Δε νομίζω. Αν πραγματικά στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορεί να βοηθήσει στα 37 χρόνια του (!), είναι άλλο θέμα.
• Αλλά να τον κρατήσουν «για να μην τον πάρει ο ΠΑΟΚ»; Δεν το πολυβλέπω.
Πηγή: Sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: