Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ισπανία καλεί Σούλη!!

Μπορεί το θέμα του προπονητή στον Άρη να παραμένει ανοικτό, μπορεί ο Σούλης Παπαδόπουλος να εμφανίζεται ως αουτσάϊντερ στην κούρσα της προπονητολογίας, ωστόσο ο έμπειρος προπονητής φαίνεται να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη αρκετών ομάδων που θέλουν να συνεργαστούν μαζί του.
Ο Παπαδόπουλος έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από ομάδες που θα ήθελαν να τον έχουν στον πάγκο τους την νέα χρονιά, ωστόσο έκπληξη προκαλεί μια καινούργια πρόταση που ήρθε στα χέρια του και, μάλιστα, από την Ιβηρική Χερσόνησο! Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας – της segunda division – έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Σούλη Παπαδόπουλο και τον έχει καλέσει στην Ισπανία να συζητήσουν.
Φυσικά, ο Παπαδόπουλος έχει βάλει στον «πάγο» τόσο τους Ισπανούς, όσο και τις τέσσερις ελληνικές ομάδες (δυο της Superleague και δυο της Football League) που του έχουν προτείνει συνεργασία, καθώς ο ίδιος έχει ως πρώτο του στόχο την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Αυτό έχει διαμηνύσει και σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι δηλαδή θα περιμένει την τελική απόφαση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και αμέσως μετά, αν χρειαστεί, θα εξετάσει τις επιλογές του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: