Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τα βρήκε με Μίλαν ο Χόντα

Κοντά στη Μίλαν βρίσκεται ο Κεϊσούκε Χόντα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calciomercato.com». Ο Ιάπωνας έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και οι «ροσονέρι» αποτελούν πρώτη επιλογή του.

Τα βρήκε με Μίλαν ο Χόντα
Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ιαπωνίας. Καλός τεχνίτης, με αίσθηση του γκολ, αλλά και οργανωτικές ικανότητες. Η πορεία του θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν δεν αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμού τα τελευταία χρόνια. Όμως, ο Κεϊσούκε Χόντα δείχνει να επανέρχεται σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και ελπίζει πως με την επερχόμενη αλλαγή περιβάλλοντος, θα καταφέρει να επιβεβαιώσει όσους τον πιστεύουν από την αρχή της καριέρας του.

Τις προηγούμενες μέρες ο Χόντα γνωστοποίησε πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «calciomercato.com», πίσω από αυτή τη δήλωση «κρύβεται» μια ενδιαφέρουσα πρόταση της Μίλαν.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από το Μιλάνο κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στο σύλλογο και τον παίκτη, ο οποίος μπορεί να μετακομίσει στην Ιταλία τον Ιανουάριο ως ελεύθερος, ή τον Ιούλιο, αν η Μίλαν πληρώσει ένα μικρό ποσό στους Ρώσους.

Με την προσθήκη του Χόντα, η μεσαία γραμμή της Μίλαν αποκτά ποιότητα, κάτι που ζήτησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προκειμένου να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: