Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Καταλήγει ο Σάντος!!

Με άκρως επιθετικούς προσανατολισμούς θα παρατάξει την Εθνική ο Φερνάντο Σάντος στο παιχνίδι με τη Λιθουανία για τα προκριματικα του Μουντιάλ. Ποιες είναι οι επιλογές του Πορτογάλου για την ενδεκάδα.

Καταλήγει ο Σάντος
Στη διπλή προπόνηση της Τρίτης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δούλεψε στις στημένες φάσεις, ενώ φανέρωσε τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στο απογευματινό δίτερμα. Είναι δεδομένο ότι η «γαλανόλευκη» θα πιέσει ψηλά τον αντίπαλο από το ξεκίνημα του ματς και θα επιδιώξει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Και πώς θα γίνει αυτό; Κάνοντας παιχνίδι από τις δύο πτέρυγες προκειμένου να ανοίξουν οι χώροι στην άμυνα των Λιθουανών. Ο Φερνάντο Σάντος δείχνει να έχει αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό σε ποιους παίκτες θα δώσει φανέλα βασικού στο Βίλνιους την Παρασκευή. Για την ώρα μία θέση φαίνεται πως παραμένει ανοιχτή. Αυτή του δεξιού εξτρέμ με τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Κονέ και Σωτήρη Νίνη να τη διεκδικούν.

Να τα πάρουμε με τη σειρά. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Ορέστης Καρνέζης. Η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Βασίλη Τοροσίδη στο δεξί άκρο, Χοσέ Χολέμπας στο αριστερό, ενώ οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Κώστα Μανωλά.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα είναι εκτός απροόπτου οι: Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης. Ο αρχηγός της Εθνικής μπορεί να μην προπονήθηκε την Τρίτη λόγω μίας φλεγμονής στο μικρό δάχτυλο του δεξιού ποδιού, θα βρίσκεται όμως, στις επιλογές του 58χρονου προπονητή.

Στην επίθεση, οι δύο από τις τρεις θέσεις είναι καπαρωμένες με τον Γιώργο Σαμαρά να κινείται σε θέση αριστερού εξτρέμ και τον Φάνη Γκέκα στην κορυφή. Το δίλημμα του Σάντος είναι για τη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Την Τρίτη δοκίμασε με τους βασικούς τον Χριστοδουλόπουλο , ενώ τη Δευτέρα είχε επιλέξει τον Κονέ, τη στιγμή που διεκδικούν θέση και οι: Σαλπιγγίδης, Νίνης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: