Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Δανεικός μεν, αλλά…!!

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Γιάννη Ζαραδούκα στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη το αν θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους ή θα τον παραχωρήσουν εκ νέου με την μορφή δανεισμού. Ωστόσο, εκείνο που του ξεκαθάρισαν είναι ότι, σε περίπτωση που δοθεί δανεικός, θα υπάρξουν δυο συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι. Ότι θα μπορέσει να πάει σε όποια ελληνική ομάδα θέλει, πλην του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.
Στον Άρη βέβαια, παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση Ζαραδούκα και περιμένουν την… ευκαιρία τους. Ως γνωστόν, υπάρχει διάθεση από την νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να αποκτήσει ξανά τον αριστεροπόδαρο διεθνή με την μορφή δανεισμού, εκτιμώντας τις ικανότητές του και πιστεύοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, έχοντας και την εξάμηνη προϋπηρεσία στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ο ίδιος ο Ζαραδούκας, σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, καθώς εκτιμά ότι ο Άρης τον καλύπτει ποδοσφαιρικά. Ωστόσο, αυτό που διαμηνύει είναι ότι περιμένει να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσει να κάνει την τελική του επιλογή για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: