Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«Με στρατιωτική πειθαρχία θα τα καταφέρουμε»

Ξεκίνησαν ήδη τα έργα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου θα αγωνιστεί η Καλλονή, ώστε να είναι έτοιμο στην έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.


«Με στρατιωτική πειθαρχία θα τα καταφέρουμε»
Τρέχουν για να προλάβουν στην Μυτιλήνη, ώστε το Δημοτικό Στάδιο να είναι έτοιμο ώστε να μπορέσει η Καλλονή να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, Λευτέρης Γενεράλης βρέθηκε στη Λέσβο, ώστε να επιθεωρήσει το γήπεδο, ενώ δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο δήμαρχος, Δημήτρης Βουνάτσος, τονίζοντας ότι όλα θα είναι έτοιμα όταν πρέπει.

«Με στρατιωτική πειθαρχία λοκατζήδων και με ακρίβεια μπαλαρίνων πρέπει άμεσα να τρέξουμε, ώστε στις 17 Αυγούστου να παραδώσουμε το γήπεδο. Ό,τι δεν έγινε 40 χρόνια, θα γίνει τώρα. Το βρήκαμε το Στάδιο χωρίς οικοδομική άδεια και το νομιμοποιήσαμε. Δίνω τη διαβεβαίωση ότι όλα θα είναι έτοιμα. Τρέχουμε με σιδερένια παπούτσια», ήταν τα λόγια του δημάρχου.

Από την πλευρά ο Λευτέρης Γενεράλης δήλωσε: «Αν αυτοί που θα τρέξουν για το γήπεδο κοιτάξουν την ουσία θα προλάβουν. Όπως ο Πλατανιάς που πρόλαβε. Έτσι θα προλάβουν. Διαπιστώσαμε ότι ο Δήμος είναι πρόθυμος. Δεν το αμφισβητούμε. Ουσιαστικότερο ρόλο θα παίξει η διοίκηση, πώς θα χειριστεί το θέμα. Μια καινούρια ομάδα, με άφθαρτους ανθρώπους έφτασε σε αυτό το επίπδο της Α' Εθνικής. Αν αποκτήσει το δικαίωμα να παίζει στην έδρα της, τότε θα παραμείνει στην Α' Εθνική. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι απαραίτητα να γίνουν. Όπως το στέγαστρο, τα αποδυτήρια και ο αγωνιστικός χώρος. Τα υπόλοιπα είναι και αυτά σημαντικά, αλλά δευτερευούσης σημασίας, όπως τα δημοσιογραφικά, οι χώροι υγιεινής, ο φωτισμός, το ιατρείο και η αίθουσα Τύπου. Θα γίνουν όλα με τη συνεργασία όλων. Η Σούπερ Λίγκα θέλει ισονομία. Δεν μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια επειδή η Καλλονή είναι μια νέα ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: