Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ψάχνει… γκολ η ΑΕΚ!!

Ο σχεδιασμός για τη νέα ΑΕΚ προχωρά φουλ και για την επίθεση. Η «Ένωση» όμως δεν ψάχνει το γκολ μονάχα σε μεγάλα ονόματα (όπως ο Παπαδόπουλος). Αλλά και σε… ελπιδοφόρα όπως οι Μανιάς και Μαρουκάκης.

Ψάχνει… γκολ η ΑΕΚ
Στη θέση του τερματοφύλακα θεωρείται θέμα χρόνου (για την ακρίβεια μετά το τέλος των πλέι-οφ της Football League) η ανακοίνωση του Ηλία Βούρα.

Στην άμυνα έχουν ανανεώσει οι Τσουμάγκας-Τσουκαλάς κι αναμένεται η απάντηση του Κουτρουμπή. Στα χαφ έμεινε ο Ανάκογλου, επέστρεψε ο Γεωργέας, υπάρχει αισιοδοξία για τον Ρόβα και γίνεται προσπάθεια για τον Μητρόπουλο.

Και στην επίθεση ωστόσο ο σχεδιασμός της νέας ΑΕΚ προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Αφού λοιπόν το θέμα του Δημήτρη Παπαδόπουλου δείχνει να μην προχωρά (εξαιτίας της προτεραιότητας που δίνει στο εξωτερικό ή ομάδα Σούπερ Λίγκας) η «Ένωση» εξετάζει κι άλλες λύσεις για τη γραμμή κρούσης -όπου σίγουρος αυτή τη στιγμή είναι μονάχα ο Παυλής.

Έτσι -μετά τον Λεωνίδα Κυβελίδη που ακούστηκε τις προηγούμενες μέρες- επί τάπητος τέθηκαν και τα ονόματα δυο ακόμα επιθετικών με πετυχημένο βιογραφικό στη Football League: Του Μιχάλη Μανιά και του Ματθαίου Μαρουκάκη.

Ο μεν πρώτος έκλεψε την παράσταση πέρυσι, αναδεικνυόμενος πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 20 γκολ. Εκτός του ότι είναι ελεύθερος, δε, στην ΑΕΚ ποντάρουν και στα κιτρινόμαυρα αισθήματά του (σ.σ. χθες παραδέχθηκε ότι πρότυπό του ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης) ώστε να προχωρήσουν οι επαφές που ήδη έχουν ξεκινήσει μαζί του.

Την ίδια ώρα, η περίπτωση του Μαρουκάκη επίσης βρέθηκε στο μικροσκόπιο. Αφενός διότι πρόκειται για φορ με επίσης διαπιστωμένη ευχέρεια στο γκολ (φέτος πέτυχε 7 σε 31 συμμετοχές, ενώ σκόραρε κι εναντίον του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο), αφετέρου διότι είναι επίσης ελεύθερος. Κι εκτός αυτού, μετρά ήδη πέντε χρονιές στην Καλλιθέα, σε μια εκ των οποίων πέτυχε και γκολ στο φιλικό με την ΑΕΚ το 201 που σημαδεύτηκε απ' την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: