Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

“Όλα για όλα ο Ηρακλής”

Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Φάνης Τουτζιάρης, τοποθετήθηκε στον “ARENA FM 89.4″ για το σημερινό (5/6, 20.00, Αrena fm) παιχνίδι του “γηραιού” με τον Παναιτωλικό, λέγοντας πως είναι πολύ κομβικό και οι “κυανόλευκοι” πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα.
Αναλυτικά, τόνισε:
Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά κι αυτό με τον Ολυμπιακό Βόλου: “Ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι και η ομάδα κρίθηκε μη αντάξια των προσδοκιών του κόσμου και της φανέλας που φορούν, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σχεδόν αδιάφορη. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έπαιξε πολύ καλά ο Ηρακλής, σε σχέση με αυτά που βλέπαμε το περασμένο διάστημα. Στο δεύτερο ήταν κακός, ασύνδετος και απέδειξε για άλλη μια φορά πως αν δέχεται γκολ στο Καυταντζόγλειο, δεν μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα”.
Για το σημερινό πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: “Είναι πολύ κομβικό το σημερινό παιχνίδι. Τώρα, δεν έχει να χάσει τίποτα. Πρέπει να τα παίξει όλα για όλα. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας. Πρέπει να έχει και τύχη, όμως, ώστε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα.
Αυτές οι ομάδες που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, είναι… “ομαδούλες” μπροστά στον Ηρακλή και η ομάδα έπρεπε να μπαίνει στο γήπεδο και να παίρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Ο Ηρακλής, όμως, δεν δείχνει να έχει καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις την απόδοσή σου, εάν δεν έχεις την ποιότητα”.
Για το ενδεχόμενο να μην ανέβει ο Ηρακλής: “Ας μην πάμε ως εκεί. Ας δούμε το σημερινό παιχνίδι. Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα καλά για τον Ηρακλή. Εάν ανέβει, όλα καλά. Εάν δεν τα καταφέρει, τότε θα μιλήσουμε για όλα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: