Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Με Γκαρσία... βρήκαν όλοι ησυχία!!

Ο Πάμπλο επιστρέφει στην αγαπημένη του Τούμπα και όλοι θα μείνουν ευχαριστημένοι. Ο Ιβάν, ο κόσμος και ο ίδιος. Γιατί είναι η σύγχρονη σημαία του ΠΑΟΚ και πότε έγινε το λάθος; «Ντου στα Αποδυτήρια» για την επιστροφή Γκαρσία στον ΠΑΟΚ.
Βγάζει μια ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ, βγάζει μια και ο Γκαρσία στο ίδιο κλίμα κι έτσι σύντομα επιστρέφει στον δικέφαλο. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι τώρα θα μείνουνε ευχαριστημένοι μ’ αυτή την εξέλιξη. Κανείς δεν θα έχει παράπονο.
Όταν έφυγε ο Γκαρσία, υπήρξαν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που δυσαρεστήθηκαν. Και τα είχαν και με τον Δώνη, αλλά και με την διοίκηση που ό,τι κι αν συνέβαινε μετά, της κτυπούσαν κι αυτό το γεγονός. Κάπου εκεί, λοιπόν, ήταν που άρχισε να χαλάει το κλίμα γενικά στον ΠΑΟΚ.
Για πολύ κόσμο του ΠΑΟΚ ο Γκαρσία είναι η σύγχρονη σημαία της ομάδας. Και δεν θέλανε με τίποτα να τον δούνε να φεύγει στα μισά της σεζόν και πικραμένος, αλλά να κρεμάσει κάποια στιγμή τα παπούτσια του όπως του αρμόζει.
Μ’ αυτή την κίνηση, λοιπόν, που κάνουν τώρα στον ΠΑΟΚ μαλακώνει η κατάσταση. Για όλους.
Κατ’ αρχήν, ο κόσμος ικανοποιείται αφού θεωρεί ότι αποδείχθηκε πως λανθασμένα έφυγε ο Γκαρσία.
Δεύτερον, ο Σαββίδης και η διοίκηση βρίσκουν την ησυχία τους, αφού κανείς δεν μπορεί να τους χρεώσει πλέον κάτι σχετικά με την υπόθεση Γκαρσία.
Και τρίτον ο Γκαρσία, αφού δόθηκαν οι όποιες διευκρινίσεις για ό,τι έγινε όπως γράφει, επιστρέφει ήρεμος πια σ’ αυτό που θεωρεί «σπίτι του». Κι έτσι θα μπορέσει κι αυτός να αισθανθεί καλύτερα.
Κανείς, λοιπόν, δεν μένει παραπονούμενος, όπως είπαμε και στην αρχή.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: