Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Μουρίνιο: «Ο Ρονάλντο νομίζει ότι τα ξέρει όλα»

Σε συνέντευξή του ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχτηκε ότι είχε πρόβλημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο προς το τέλος της θητείας του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι, μιλώντας στην ισπανική ιστοσελίδα «Intereconomia» σχολίασε όσον αφορά τη σχέση του με τον συμπατριώτη του:
«Ο Ρονάλντο είχε τρεις μεγάλες σεζόν με εμένα, δεν ξέρω αν ήταν οι καλύτερες στην καριέρα του γιατί είχε κάνει καλές χρονιές και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω όμως ότι βρήκαμε γι' αυτόν μία τακτική που τον βοηθούσε να εκφραστεί τέλεια στον αγωνιστικό χώρο, όπως δείχνουν και οι αριθμοί του στο σκοράρισμα. Το μόνο πρόβλημα ήταν πως όταν ένας προπονητής τον κριτικάρει από πλευράς τακτικής προσπαθώντας να τον βελτιώσει, αυτός δεν το δέχεται καλά, πιστεύοντας ίσως ότι τα ξέρει όλα και ότι ο κόουτς δεν μπορεί να τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος», είπε ο Μουρίνιο, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο τελευταία φετινά παιχνίδια της Ρεάλ όπου δεν αντάλλαξε ούτε ματιά με τον Ρονάλντο: «Δεν υπήρχε άλλο πρόβλημα. Τα τελευταία δύο παιχνίδια, ήταν τα μόνα στα οποία δεν έπαιξε, γιατί πάντα έπαιζε πριν και τα έδινε όλα για την ομάδα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχε πόνο στη μέση και εγώ ποτέ δεν αμφισβητώ τους παίκτες όταν λένε ότι είναι τραυματίες».
Όσον αφορά τις προ μηνών δηλώσεις του Πέπε υπέρ του Κασίγιας, ο Μουρίνιο απέφυγε να μιλήσει για «προδοσία» εκ μέρους του συμπατριώτη του, αλλά παραδέχτηκε ότι έχει παράπονο από αυτόν: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είχε το ένα πόδι έξω από τη Ρεάλ και εγώ τον έφερα πίσω και πάλεψα γι' αυτόν ώστε να πληρωθεί όσα αξίζει ως ο φανταστικός παίκτης που είναι. Όμως τραυματίστηκε και ένα παιδί 13 χρόνια νεότερο, ο Βαράν ήρθε στη θέση του. Ένοιωσα ότι αυτός άξιζε περισσότερο να είναι βασικός και ο Πέπε δεν το πήρε καλά. Και ξαφνικά όλοι όσοι δεν έκαναν τίποτε άλλο από το να τον κριτικάρουν πριν, βρέθηκαν στο πλευρό του εναντίον μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: