Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Νέος «άνεμος» στον Πανσερραϊκό!!

Λεπτομέρειες απομένουν πλέον για να ανακοινωθεί και τυπικά η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα των Σερρών. Ωστόσο, μέχρι να γίνει αυτό, ήταν δεδομένο ότι θα έρχονταν και αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Πανσερραϊκού. Ο Λάζαρος Θεοδωρίδης, ως ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως μεταφέρθηκε ήδη, ανακοίνωσε χθες και επίσημα ότι τη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ αναλαμβάνει το δεξί χέρι του Ρώσου επενδυτή, Ευθύμης Γιορντάμης. Μάλιστα, θα πρέπει να καταγραφεί, ότι ο Γιορντάμης θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Χρυσανθίδη, που ήταν στο συγκεκριμένο πόστο τα τρία τελευταία χρόνια.

Ειδικός σύμβουλος

Ο δεύτερος δεν θα φύγει, αλλά θα κατέχει πλέον τον ρόλο ειδικού συμβούλου του Λάζαρου Θεοδωρίδη. Μάλιστα, επίκειται να οριστικοποιηθεί και η παραμονή του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των «λιονταριών» και τη νέα σεζόν. Θα πρέπει να καταγραφεί πάντως ότι η παρουσία του Λάζαρου Θεοδωρίδη στη θέση του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου, έγινε για να διευκολύνει την μετάβαση στην επόμενη διοικητική ημέρα, ενώ η «έκπληξη» ήταν η παρουσία στο διοικητικό συμβούλιο ενός ανθρώπου ο οποίος είναι ο συνεργάτης-μεταφραστής του Ρώσου επιχειρηματία, και ακούει στο όνομα Ντμίτρι Τροτσκόφ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στις Σέρρες και στα γραφεία της ΠΑΕ, παρακολουθεί και κινεί διαδικασίες.

Αξίζει, φυσικά να σημειωθεί ότι η νέα διοίκηση που σχηματίστηκε, λογικά θα έχει... ημερομηνία λήξης, καθώς με την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Ρώσο, θα δημιουργηθεί νέο Δ.Σ. Από το Δ.Σ. της ΠΑΕ παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο Θάνος Αραμπατζής, ενώ παρέμειναν σε αυτό ως αντιπρόεδροι οι Ιορδάνης Καπλανίδης και Δημήτρης Φιλίππου και ως μέλη οι Βασίλης Χρυσανθίδης, Γιώργος Γούνας, Φρίξος Γκουμάσης, Δημήτρης Παυλίδης, Γιώργος Τσιφούτης και Γρηγόρης Πασχάλης.

Κόντος: «Προτεραιότητα...»

Θέλει να μείνει, αλλά δεν είναι σίγουρο. Ο Αλέξης Κόντος τοποθετήθηκε χθες για τη χρονιά που πέρασε, αλλά και για τον ίδιο: «Μας βοήθησε και ο προπονητής να κρατήσει τα αποδυτήρια. Αυτό ήταν και είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τον Πανσερραϊκό. Είχε σημαντική συμβολή σε αυτό ο κ. Γρηγορίου. Θα ήταν πολλοί παίκτες που θα τα είχαν παρατήσει αγωνιστικά, αν δεν ήταν αυτός. Ασχέτως αν θα έφευγαν ή έκαναν προσφυγές», είπε σε ραδιόφωνο των Σερρών για να συνεχίσει. «Δεν έχουν γίνει ακόμη συζητήσεις με την ομάδα. Περιμένω. Θέλω να μείνω, αλλά θα δείξει. Υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από ομάδες, αλλά πρώτα θέλω να μιλήσω με τον Πανσερραϊκό».

Όσο για τους νέους επενδυτές; «Πιστεύω ότι ήρθαν με όραμα και στόχο να βοηθήσουν και για τώρα και μακροπρόθεσμα. Έχουν στόχο να φτάσουν κάτι καλό. Τα λόγια του ήταν ήρθαμε για να μείνουμε. Όλοι νομίζω πείστηκαν, οι παίκτες σίγουρα, δέχθηκαν να κάνουν τους διακανονισμούς και να υπογράψουν για την αδειοδότηση».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: