Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

«Σπρώχνει» ο Μητρόπουλος!!

Στην πρόταση της ΑΕΚ δεν «κλωτσάει». Κάθε άλλο. Το αν θα μείνει όμως στην «Ένωση» δεν εξαρτάται μόνο απ’ τον ίδιο. Γι’ αυτό ο Παύλος Μητρόπουλος… σπρώχνει όσο μπορεί την πλευρά του Παναιτωλικού.

«Σπρώχνει» ο Μητρόπουλος
Σε σχέση με τους άλλους παίκτες που έχουν κριθεί απαραίτητοι ΚΑΙ στη νέα ΑΕΚ η περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου είχε εξαρχής μια ιδιαιτερότητα:

Ότι δεν ήταν αρκετό να πειστεί ο ίδιος να την ακολουθήσει στην πορεία αναγέννησης. Θα έπρεπε να πειστεί κι ο Παναιτωλικός -όπου ανήκει.

Μπορεί λοιπόν ο νεαρός χαφ να μοιάζει διατεθειμένος να συμφωνήσει με την ΑΕΚ, ωστόσο με την ομάδα του Αγρινίου δεν έχει βρεθεί ακόμα σημείο προσέγγισης. Κι αυτό διότι απ’ την πλευρά της διαρρέεται η θέση ότι καλύτερα να τον κρατήσει παρά να τον δώσει με λίγα χρήματα στην «Ένωση».

Γνωρίζοντας λοιπόν αυτή την κατάσταση, ο ίδιος ο Μητρόπουλος βρίσκεται «στη μέση». Έχοντας καλές σχέσεις ωστόσο με τη διοίκηση του Παναιτωλικού, κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του για να τελειώσει θετικά το θέμα: Διαμηνύοντας τη θέλησή του να μείνει στην ΑΕΚ και προσπαθώντας να πιέσει όσο μπορεί ώστε ο Παναιτωλικός να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Το κατά πόσο λοιπόν αυτό θα έχει αποτέλεσμα θα φανεί στη νέα επαφή που θα έχει μέσα στη βδομάδα η «Ένωση» με την ομάδα του Αγρινίου, όπου και αναμένεται να φανεί ξεκάθαρα το πόσες πιθανότητες υπάρχουν να βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: