Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τιμωρία διεθνούς Άγγλου για στοιχηματισμό!!

Με τετράμηνη αποβολή από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα λόγω παραβίασης του νόμου περί στοιχηματισμού από ποδοσφαιριστές, τιμωρήθηκε ο μέσος της Τότεναμ, Άντρος Τάουνσεντ.

Τιμωρία διεθνούς Άγγλου για στοιχηματισμό!
Η ποινή του ποδοσφαιριστή, που τελευταία αγωνίστηκε ως δανεικός σε Λιντς, Μπέρμινγχαμ και QPR, έχει ανασταλτικό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο μέρος της. Συγκεκριμένα, θα εκτίσει μόνο τον ένα μήνα της τιμωρίας του, αν την προσεχή τριετία η συμπεριφορά του είναι η πρέπουσα και κριθεί ικανοποιητική.

Παράλληλα, ο Τάουνσεντ που αγωνίζεται και στις μικρές Εθνικές της Αγγλίας, απομακρύνθηκε και από την Εθνική U21.

Στον 22χρονο μέσο επιβλήθηκε και πρόστιμο 27 χιλιάδων λιρών Αγγλίας.

Πρέπει να σημειωθεί, πως ο παίκτης δεν συνδέεται με στημένα παιχνίδια, αλλά παραβίασε τον κανονισμό περί στοιχηματισμού στην Αγγλία, σύμφωνα με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές απαγορεύεται ρητά να παίζουν στοίχημα σε παιχνίδια των κατηγοριών που αγωνίζονται ή που θα μπορούσαν να έχουν οποιαδήποτε επιρροή.

Ο ίδιος ο Τάουνσεντ, αποδέχτηκε την ποινή του και μάλιστα έγραψε στο twitter ότι δεν σκοπεύει να ασκήσει και έφεση.

«Ήταν μια θλιβερή εμπειρία, την οποία αποδέχομαι πλήρως και θέλω πλέον να επιστρέψω πιο δυνατός. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στην επιστροφή μου στο ποδόσφαιρο. Θέλω να προχωρήσω μπροστά και τα όσα έγιναν να μην αμαυρώσουν την καριέρα μου», σημείωσε χαρακτηριστικά.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: