Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Θέλει Ράκιτιτς η Λίβερπουλ!!

Πρόταση στη Σεβίλλη είναι έτοιμη να καταθέσει η Λίβερπουλ, προκειμένου να αποκτήσει τον Ιβάν Ράκιτιτς. Αυτό αποκαλύπτει βρετανική ιστοσελίδα.

Θέλει Ράκιτιτς η Λίβερπουλ
Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τη Βασιλεία, αλλά έγινε γνωστός στο ευρωπαϊκό κοινό από τη θητεία του στη Σάλκε. Ο Ιβάν Ράκιτιτς αγωνίζεται από το 2011 στη Σεβίλλη και, σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα «Caught Offside», ετοιμάζεται να αλλάξει εκ νέου ομάδα, αρκεί η πρόταση που θα φτάσει στην Ισπανία από τη Λίβερπουλ να είναι ικανοποιητική.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, αναζητούν τους παίκτες εκείνους που θα δώσουν ποιότητα στο ρόστερ. Ένας από αυτούς είναι ο Ιβάν Ράκιτιτς, για τον οποίον οι Άγγλοι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό της τάξης των 14 εκατ. ευρώ. Αυτή θα είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η προσφορά που θα φτάσει στα γραφεία της Σεβίλλης.

Αυτό που δεν γνωστοποιείται ακόμα είναι το ποσό που αξιώνει η Σεβίλλη για να παραχωρήσει τον Κροάτη. Να θυμίσουμε πως η ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να… γεμίσει τα ταμεία της από την πώληση του Χεζούς Νάβας στην Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που σημαίνει πως τα χρήματα, για την ώρα, δεν αποτελούν την πρώτη προτεραιότητά της.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: