Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

“Να χαίρεται ο κόσμος…”

Ο Δημήτρης Τατάκης, ταμίας της Κ.Μ.Α., φιλοξενήθηκε στον “ARENA FM 89.4″ και μίλησε για την συστράτευση που πρέπει να υπάρχει και τη σύμπνοια ανάμεσα σε ΠΑΕ και Κ.Μ.Α., για τη κοινή συνιστώσα που πρέπει να υπάρχει σε όλα τα ζητήματα από όλους τους φορείς του Άρη, για τις χορηγίες που υποσχέθηκε ο Δημήτρης Ηλιάδης, αλλά και για την Α.Μ.Κ. Αναλυτικά, τόνισε τα ακόλουθα:
Αρχικά, είπε: ”Το ζητούμενο είναι αυτό. Δηλαδή, να υπάρχει συστράτευση και σύμπλευση ανάμεσα στις διοικήσεις ΠΑΕ και Κ.Μ.Α. Όπως είπε και ο κ. Στεφανίδης, ο πρόεδρος της Κ.Μ.Α., εμείς θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με την ΠΑΕ και να έχουμε ελεγκτικό ρόλο, εκτός από το αγωνιστικό, που είναι καθαρά θέμα της ΠΑΕ και το έχουμε αφήσει αποκλειστικά σε αυτούς.
Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι η τελευταία κουβέντα του κ. Ηλιάδη στην προχθεσινή μας συνάντηση, να υπάρχει δηλαδή έστω και ένα ευρώ πλεόνασμα στο ταμείο. Όλοι είναι αποδεκτοί, κανείς δεν περισσεύει αυτή τη στιγμή στον Άρη”.
Για τις σχέσεις με όλους τους φορείς του Άρη: “Επιδιώκουμε και προσπαθούμε να κάνουμε συναντήσεις με όλες τις διοικήσεις, δηλαδή, ΠΑΕ, ΚΑΕ, Α.Σ. Άρης, ώστε να υπάρχει μια κοινή συνιστώσα για όλα τα ζητήματα”.
Για τις χορηγίες που έχει υποσχεθεί ο κ. Ηλιάδης αλλά και για την επανεκκίνηση του Άρη: “Μας είπε ότι βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών και όταν πάρουν και επίσημη μορφή, θα μας τις ανακοινώσει. Την επανεκκίνηση τη συζητήσαμε μαζί με την ΠΑΕ. Να υπάρχει χρηστή διαχείριση, να μη γίνονται ανούσιες και περιττές σπατάλες, να πείσουμε τον κόσμο να πιστέψει σε εμάς και τη διοίκησή μας, ώστε να γιορτάσουμε όπως πρέπει την εκατονταετία της ομάδας”.
Για τον εορτασμό των 100 χρόνων και την οικονομική ενίσχυση που προσδοκάται από τις εκδηλώσεις για αυτά: “Πιστεύω πως μπορούν να έρθουν πολλά χρήματα από αυτό το γεγονός. Δεν είναι εύκολο και μικρό πράγμα να κλείνεις 100 χρόνια. Επομένως, μπορούμε να προσελκύσουμε αρκετούς χορηγούς”.
Για το αν μπορεί να γίνει πραγματικότητα η πρόταση του κ. Τζεβελέκη περί “ενιαίου Άρη”, αλλά και για την προσεχή Α.Μ.Κ. : “Δεν είναι η θέση μου να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα. Θα πρέπει να υπάρχει έγκριση της Κ.Μ.Α. Σε 1-2 χρόνια που μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ, Α.Σ., Κ.Μ.Α. και είναι 4 Φορείς υγιείς, μπορεί να συζητήσουμε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, που θα ήταν πολύ καλό. Τώρα, όμως, δεν είναι εφικτό. Η Α.Μ.Κ. θα γίνει και θα είναι πάνω από 5 εκ. ευρό”.
Τέλος, δήλωσε: “Σκοπός μας είναι να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να το χαίρεται. Δεν αρμόζει στον Άρη να βολοδέρνει ή να παλεύει για την σωτηρία του”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: