Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ισόπαλη η Νέων με την Κροατία!!

Η Εθνική μας ομάδα Νέων U19 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κροατίας στον πρώτο αγώνα για τον 4ο όμιλο της elite round του EURO 2013. Η Κροατία μπήκε δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 4' έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ο Μπάρκας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο χτύπημα πέναλτι του Πέριτς. Η ελληνική ομάδα ήταν αυτή που στην πρώτη αξιόλογη επιθετική της προσπάθεια κατάφερε να προηγηθεί με τέρμα του Γούτα στο 12΄. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κροάτες άσκησαν συνεχόμενη πίεση στην ελληνική άμυνα με στόχο την ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν στο 66' με χτύπημα πέναλτι του Κις. Ο επόμενος αγώνας της Εθνικής Νέων U19 είναι κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Ισπανία την Παρασκευή 7 Ιουνίου (14.00).

Κροατία: Μαλένιτσα, Μαρότι, Πάβιτς, Σιμούνοβιτς, Πέριτς, Μπρλεκ, Καναντίγια, Μ. Κοβάσεβιτς, Γκρζαν (46' Ίβαντσιτς), Κις (76' Σπέχαρ), Μίσιτς (58' Αλβίρ)

Ελλάδα: Μπάρκας, Χουχούμης, Γούτας, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σιώπης, Μύγας (71' Σουνάς), Δώνης (71' Γιαννιτσάνης), Ιωαννίδης, Φούντας (80' Δεληγιαννίδης), Ανδρεόπουλος Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: