Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Έτοιμος ο «Τόρο»

Ο Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά και δηλώνει «παρών» για το παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014.

Έτοιμος ο «Τόρο»
Ο μεγάλος πονοκέφαλος του Φερνάντο Σάντος δεν υπάρχει πια… Ο Βασίλης Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση κάτι που δίνει τους λόγους στον ομοσπονδιακό τεχνικό να τρίβει τα χέρια του ενόψει Παρασκευής.

Ο ακραίος μπακ-χαφ της Ρόμα έτσι, αναμένεται να είναι ανάμεσα στις επιλογές του Σάντος για το παιχνίδι με την Λιθουανία στο Βίλνιους εκεί που η Εθνική θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες.

Κανονικά προπονήθηκαν και οι Κατσουράνης και Σαλπιγγίδης οι οποίοι χθες είχαν κάνει πρόγραμμα αποφόρτισης γιατί συμμετείχαν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ατομικό για προληπτικούς λόγους (φλεγμονή στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του ποδιού) έκανε ο Καραγκούνης. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το σημαντικότατο παιχνίδι, και μάλιστα αύριο αναμένεται να γυμναστεί κανονικά.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί μια προπόνηση, το απόγευμα στο προπονητήριο του Αγίου Κοσμά, η οποία θα είναι και ανοικτή για το κοινό.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: