Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Πέρεθ: «Με τον Κριστιάνο για το δέκατο»

Και μετά το 2015 θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πέρεθ: «Με τον Κριστιάνο για το δέκατο»
Αισιόδοξος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετά το 2015, όταν και λήγει το συμβόλαιό του, παρουσιάστηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» τόνισε πως η ομάδα θα φτάσει σύντομα στην κατάκτηση του δέκατου Champions League στην ιστορία της με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό στη σύνθεσή της.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ στην ισπανική εκπομπή «Punto Pelota»

Για τις φήμες που κυκλοφορούν για το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν ξέρω αν οι οπαδοί μας είναι ανήσυχοι για τον Κριστιάνο (Ρονάλντο), ο οποίος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Θέλουμε να τον κρατήσουμε στη Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνος θέλει να κρεμάσει τα παπούτσια του εδώ. Θα κερδίσουμε το δέκατο Champions League με τον Κριστιάνο. Έχουμε πολλά χρόνια να το κάνουμε και σύντομα θα τα καταφέρουμε»

Για τον επόμενο προπονητή της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Τσέλσι:

«Δεν έχουμε μιλήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Αντσελότι ή με τον Γιούπ Χάινκες. Σε συνεργασία με τον Ζινεντίν Ζιντάν θα κρίνουμε ποιος θα είναι ο προπονητής».

Για την πορεία του Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος προπονητής, πολύ απαιτητικός. Στο τέλος καταλήξαμε ότι το καλύτερο για όλους θα ήταν η αποχώρησή του. Κανείς δεν έχει κερδίσει ή έχει χάσει κάποια μάχη».

Για την κριτική που ασκήθηκε στον Πορτογάλου τεχνικό:

«Έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα συνέβησαν και μερίδα του Τύπου. Υπήρξε αρνητική διαχείριση των όσων συνέβαιναν στα αποδυτήρια και τις σχέσεις του με τον Ίκερ Κασίγιας. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι ο Μουρίνιο ή ο Ίκερ, αλλά πώς ο Τύπος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που έχει. Ο Μουρίνιο ξέρει ότι ο Ίκερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Υπάρχουν και κάποιες απαιτήσεις»πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: