Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κλειστό για δεύτερη ημέρα το «Aris Fitness Club»!

Κλειστές για το κοινό για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, παραμένουν οι εγκαταστάσεις του «Aris Fitness Club» προκαλώντας κύμα αντιδράσεων του κόσμου σε βάρος της διοίκησης του Ερασιτέχνη, για την «εγκληματική» της αδράνεια, που έφερε κι αυτή την εξέλιξη, ενώ μάλιστα χθες, υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από τον Super 3 που κάλεσε τον πρόεδρο Νίκο Παπαδόπουλο να παραιτηθεί άμεσα!

Η απόφαση αυτή, λήφθηκε από τους εργαζόμενους των εγκαταστάσεων τη Δευτέρα το πρωί, κατόπιν πολύ σοβαρών παραπόνων που λάμβαναν καθημερινά από τους πελάτες, για τη λειτουργία του γυμναστηρίου και του κολυμβητηρίου του «Κλεάνθης Βικελίδης» τα οποία και παραμένουν χωρίς φυσικό αέριο εδώ και πολύ καιρό.

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εργαζομένων και λήφθηκε απόφαση, να κρατήσουν κλειστές τις εγκαταστάσεις και σήμερα, αλλά και μέχρις ότου λυθεί το θέμα με το φυσικό αέριο. Οι αλλεπάλληλοι διακανονισμοί που έχουν γίνει με την εταιρεία που το παρέχει, δεν έχουν τηρηθεί και μέχρι να βρεθεί λύση, δημιουργείται ένα ζήτημα πολύ μεγάλων διαστάσεων που ασφαλώς και δεν... τιμά τον Ερασιτέχνη Άρη.

Η διοίκηση του ΑΣ πάντως, έχει προγραμματισμένο συμβούλιο για σήμερα στις 20:30 όπου και αναμένεται να συζητήσει μεταξύ άλλων κι αυτό το ζήτημα.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: