Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Κασίγιας: «Δεν κρατάω κακίες»

Αιχμές προς τον Ζοζέ Μουρίνιο σχετικά με την απουσία του απ' το τελευταίο ματς της σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ο Ίκερ Κασίγιας, τονίζοντας πως... δεν κρατάει κακίες.

Κασίγιας: «Δεν κρατάω κακίες»
Για την απουσία απ’ την αρχική σύνθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με την Οσασούνα και για τον Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε ο Ίκερ Κασίγιας στο πλαίσιο εκδήλωσης για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Ο τερματοφύλακας των Μαδριλένων έστειλε τις… ευχές του στον Μουρίνιο, για το νέο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας πως δεν κρατάει κακίες.

«Ο Μουρίνιο ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι και του εύχομαι τα καλύτερα. Πήρε την απόφασή του και πρέπει να τη σεβαστούμε. », σχολίασε ο Ισπανός τερματοφύλακας, «του εύχομαι τα καλή τύχη και να πάνε όλα καλά. Προσωπικά δεν κρατάω κακίες».

Σχετικά με την απουσία του απ’ το τελευταίο ματς της Ρεάλ μαδρίτης για φέτος, άφησε αιχμές για τον προπονητή του, ο οποίος είχε σχολιάσει πως τον είχε αφήσει εκτός γιατί δεν έχει επανέλθει απ’ τον τραυματισμό του, ανέφερε: «Είμαι πάντα ικανός να παίξω. Ευχαριστώ τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε μετά από αρκετούς μήνες που είμαι εκτός. Ελπίζω να φανώ αντάξιος και για τους συμπαίκτες μου, αλλά ξεκινάω με ένα βασικό μειονέκτημα. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: