Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η Μάλαγα τιμά τον Πελεγκρίνι!!

Πλατεία που βρίσκεται κοντά στο «Λα Ροσαλέδα» θα πάρει το όνομα του Μάνουελ Πελεγκρίνι, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Δήμος της Μάλαγα. Με τον τρόπο αυτό η πόλη τιμά τον Χιλιανό προπονητή.

Η Μάλαγα τιμά τον Πελεγκρίνι
Οδήγησε τη Μάλαγα τα τελευταία τρία χρόνια, πετυχαίνοντας σπουδαίες διακρίσεις, με μεγαλύτερη την παρουσία της ομάδας στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοικητική αστάθεια του συλλόγου, αλλά και η πρόταση που φέρεται να έχει στα χέρια του από τη Μάντσεστερ Σίτι, τον υποχρέωσαν να πάρει τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει. Κάτι που, όμως, δεν αλλάζει τα συναισθήματα που τρέφουν για τον Μάνουελ Πελεγκρίνι οι οπαδοί αλλά και οι κάτοικοι της Μάλαγα, οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο να του αναγνωρίσουν όσα πρόσφερε στο σύλλογο και την πόλη τους.

Πριν από λίγο καιρό ο Δήμος της Μάλαγα ανακήρυξε τον Πελεγκρίνι επίτιμο δημότη της πόλης και, σε μια σεμνή τελετή στο Δημαρχείο, του παρέδωσε αναμνηστικό μετάλλιο. Ο Δήμος, ωστόσο, φρόντισε να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, αφού, όπως έγινε γνωστό μέσω Twitter, αναμένεται να αφιερώσει στον Χιλιανό τεχνικό μια μικρή πλατεία κοντά στην έδρα της ομάδας.

Η τελετή της ονομασίας της πλατείας θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη και αναμένεται να παραβρεθούν, εκτός του Δήμαρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμη η ομάδα της Μάλαγα, που με τον τρόπο αυτό θα τιμήσει τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του συλλόγου. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: