Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

“Τέλη Ιουνίου η Α.Μ.Κ. της ΠΑΕ Άρης”

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Άρης, Πολυδεύκης Γκουρλάκης, φιλοξενήθηκε στον “ARENA FM 89.4″ και μίλησε για όλα τα ζητήματα που είναι ανοιχτά στους “κίτρινους”, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ενδεχομένως από την επόμενη εβδομάδα να τεθούν σε διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν, ότι περιμένουν να ενημερωθούν και εγγράφως από τη ΦΑΕ για το αν τα χρέη προς αυτήν είναι λιγότερα κατά 3 εκ. ευρω  αλλά και το γεγονός πως η Α.Μ.Κ. θα γίνει από την αρχή, σωστά και κατά πάσα πιθανότητα τέλη Ιουνίου. 
Αναλυτικά, τόνισε τα παρακάτω:
Για τα πάρα πολλά ζητήματα που είναι ανοιχτά τη δεδομένη στιγμή στον Άρη: “Έχετε δίκιο. Είναι πάρα πολλά τα θέματα που τρέχουν και πολύ σημαντικά. Είναι το άρθρο 99, ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, ο νέος προπονητής, οι παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, τα διαρκείας, γίνονται βελτιωτικά έργα στο γήπεδο αλλά και στο Ρύσιο”.
Για τις πολλές ώρες που ασχολείται όλο το δ.σ. για τη λύση αυτών των ζητημάτων: “Ο καθένας έχει αναλάβει ένα πόστο και μια συγκεκριμένη δουλειά. Όντως, δεν μας φτάνει το 24ωρο. Εάν είχαμε και 36 ώρες, θα εργαζόμασταν! Όλη μέρα τρέχουμε και δουλεύουμε για αυτά τα ζητήματα, τα οποία γνωρίζαμε βεβαίως, όπως και το φορτίο που αναλάβαμε.Είναι τα διαρκείας, είναι και ο εορτασμός των 100 χρόνων της ομάδας. Δουλεύουμε για αυτά τα ζητήματα, είναι όλα προς συζήτηση”.
Για την έκδοση των διαρκείας της επόμενης σεζόν: “Για τα διαρκείας είμαστε σχεδόν έτοιμοι, απλώς ετοιμάζουμε και κάποιες κινήσεις για να προσελκύσουμε τον κόσμο αλλά και κάποιες εκπλήξεις. Ενδεχομένως, να εκδοθούν από την επόμενη εβδομάδα”.
Για το γεγονός πως τα χρέη στην Εφορία είναι λιγότερα από ότι ήταν γνωστό: “Ναι, χτες πήγε ο πρόεδρος μας στη ΦΑΕ ώστε να διαπιστώσει πόσα είναι τα χρέη της ομάδας. Περιμένουμε να λάβουμε ενημέρωση και εγγράφως”.
Για την Α.Μ.Κ. : ”Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να γίνει σωστά. Φαντάζομαι πως τέλη Ιουνίου θα είμαστε έτοιμοι να την ανακοινώσουμε”.
Για το Δημήτρη Ηλιάδη: “Είμαστε πολύ στενοί συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια, συνεργαζόμαστε και εκτός του Άρη. Ασχολούμαστε και οι δύο με τα μάρμαρα. Είναι πολύ παθιασμένος με τον Άρη, ασχολείται πολλές ώρες με την ομάδα”.
Για τη σοβαρότητα που δείχνει η νέα διοίκηση: ” Όπως βλέπετε, είμαστε πολύ σοβαροί, δεν βγαίνουμε στα ράδια να κάνουμε πομπώδεις δηλώσεις. Κάνουμε σοβαρή δουλειά και είμαστε αναγκασμένοι, ευτυχώς ή δυστυχώς, να πετύχουμε. Δε γίνεται να περάσει η ομάδα τέτοια χρονιά σαν και τη φετινή.
Ο κ. Ηλιάδης υποσχέθηκε πως δε θα αφήσει κανένα χρέος στην ομάδα, όπως επίσης υποσχέθηκε πως θα πληρώνεται κανονικά όλο το προσωπικό της ΠΑΕ, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ, γενικώς όλοι θα πληρώνονται”.

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: