Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα επιτρέψω τις σκιές ντόπινγκ»

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε δημοσίευμα περί ντόπινγκ αθλητών πριν τους τελικούς της Α1. «Δεν θα επιτρέψω τέτοιες σκιές. Θα ζητήσω έλεγχο ντόπινγκ», τόνισε ο Δ. Γιαννακόπουλος.

Δ. Γιαννακόπουλος: «Δεν θα επιτρέψω τις σκιές ντόπινγκ»
Δημοσίευμα έκανε λόγο για χρήση απαγορευμένων ουσιών πριν τους τελικούς της Α1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η διοίκηση της πράσινης ΚΑΕ αντέδρασε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δηλώνει κατηγορηματικά πως δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και να προαναγγέλλει πως θα ζητήσει έλεγχο ντόπινγκ στους τελικούς, ελπίζοντας πως θα συναινέσει και η πλευρά των «ερυθρολεύκων».

«Το ότι το μπάσκετ είναι το πιο καθαρό άθλημα στον ελληνικό αθλητισμό το γνωρίζουν άπαντες, όπως ξέρουν ότι είναι και μακράν του δευτέρου το πιο πετυχημένο. Δεν θα επιτρέψω να μπούνε σκιές πάνω από το άθλημα. Πρωί-πρωί θα ζητήσω επίσημα από τους αρμόδιους φορείς να γίνει έλεγχος σε όλους τους αθλητές μας πριν αλλά και μετά από κάθε τελικό. Ελπίζω να πράξει το ίδιο και η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: